Ивана Шпановић је ново заштитно лице „Најка“

Позната српска атлетичарка Ивана Шпановић представила је нову спортску опрему компаније „Најк“, чије ће заштитно лице бити у оквиру кампање "Нике Тецх Флееце".

Мода и љепота 12.10.2016 | 08:47
Ивана Шпановић је ново заштитно лице „Најка“
Шпановићева је прва домаћа спортисткиња која је постала лице глобалне „Најкове“ кампање, и на тај начин се уврстила у екипу најбољих светских спортиста.

„Већ петнаест година се моја свакодневица састоји из напорних тренинга, одрицања и покушаја да увек будем боља и превазиђем већ постављене рекорде. Чињеница да је моју снагу и упорност препознао бренд као што је 'Најк' значи да сам на добром путу“, истиче атлетичарка.


Најбоља домаћа скакачица удаљ открива да јој нове модерне патике у којима ће наступати пружају потпуни осећај слободе да контролише скок, односно да јој дају природан осећај у коме се нога понаша као да је боса.


Како је наглашено из компаније, Шпановићева ће тако бити раме уз раме са другим великанима који су уз њихов бренд попут Рафаела Надала, Кристијана Роналда и Кобија Брајанта.

РТС
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

меинкампф

12.10.2016 15:45

Браво Ивана,доказ да врхунски спорт и лепота иду заједно!Заслужила је то,по мени најлепша спортискиња на свету!ПРЕЛЕПА И ПРЕЗГОДНА наша Ивана!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

01.10.2020 14:00

Предивна

ОДГОВОРИТЕ