Ivana Španović je novo zaštitno lice „Najka“

Poznata srpska atletičarka Ivana Španović predstavila je novu sportsku opremu kompanije „Najk“, čije će zaštitno lice biti u okviru kampanje "Nike Tech Fleece".

Moda i ljepota 12.10.2016 | 08:47
Ivana Španović je novo zaštitno lice „Najka“
Španovićeva je prva domaća sportistkinja koja je postala lice globalne „Najkove“ kampanje, i na taj način se uvrstila u ekipu najboljih svetskih sportista.

„Već petnaest godina se moja svakodnevica sastoji iz napornih treninga, odricanja i pokušaja da uvek budem bolja i prevaziđem već postavljene rekorde. Činjenica da je moju snagu i upornost prepoznao brend kao što je 'Najk' znači da sam na dobrom putu“, ističe atletičarka.


Najbolja domaća skakačica udalj otkriva da joj nove moderne patike u kojima će nastupati pružaju potpuni osećaj slobode da kontroliše skok, odnosno da joj daju prirodan osećaj u kome se noga ponaša kao da je bosa.


Kako je naglašeno iz kompanije, Španovićeva će tako biti rame uz rame sa drugim velikanima koji su uz njihov brend poput Rafaela Nadala, Kristijana Ronalda i Kobija Brajanta.

RTS
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

meinkampf

12.10.2016 15:45

Bravo Ivana,dokaz da vrhunski sport i lepota idu zajedno!Zaslužila je to,po meni najlepša sportiskinja na svetu!PRELEPA I PREZGODNA naša Ivana!!!

ODGOVORITE
Name

Ilija

01.10.2020 14:00

Predivna

ODGOVORITE