Чемпионшип: Хорор Јокана, ни Стојке не помаже, Њукасл славио...!

Јоканов хорор у дербију западног Лондона: Фуламу мало и два пенала, кад су оба промашена! Квинс Парк Ренџерс искористио невероватне промашаје домаћег тима на Крејвен Котиџу и освојио три вредна бода - 1:2. Ни Стојке не може да заустави Челсијево чудо од детета - Абрахам се разгоропадио! Митровић ушао на кашичицу у тријумфу Сврака... Хадерсфилд не планира да се заустави, али ни Астон Вила!

Фудбал 02.10.2016 | 10:00
Чемпионшип: Хорор Јокана, ни Стојке не помаже, Њукасл славио...!
Мало је рећи да Славиши Јокановићу никако да крене у овој сезони на клупи Фулама. Његов тим је доживео пораз у дербију западног Лондона од Квинс Парк Ренџерса, иако су му досуђена чак два једанаестрца, од чега други у 95. минуту, али су оба промашена. На крају Фулам - КПР 1:2 (0:1).

Домаћин није могао да замисли бољи почетак утакмице, досуђен му је једанаестерац већ у шестом минуту, али га Том Керни није претворио у погодак. Након тога је све кренуло наопако по Јокановићев тим. Конор Вашингтон је у 20. минуту искористио правовремено додавање Павела Вшолека, па је Квинс Парк Ренџерс у правом тренутку стигао до вођства.

Срећа је домаћи тим погледала на почетку другог полувремена, када је Тим Римпоравњао резултат, али након тога није дошло до очекиваног преокрета, иако је било неколико одличних прилика за то. Ипак, све је три минута пре краја утакмице покварио Идриса Сила и постигао погодак за, испоставиће се, коначан резултат меча, иако није морало да буде тако.

Фулам је кренуо на све или ништа, оквир гола је уздрман прво у 90. минуту, а онда поново у петом минуту надокаде, када је Соне Алуко уздрмао конструкцију гола гостујућег тима.

Ново коло, али старе навике. Лидер Чемпионшипа Хадерсфилд наставио је да жање бодове и да не да никоме прво место на табели. Овога пута тај тим савладао је Ипсвич на гостовању с 1:0, а стрелац одлучујућег гола био је Кристофер Шиндлер у 58. минуту меча.

А, одмах за петама је Њукасл. Свраке су успешно одрадиле незгодно гостовање Ротераму, али је тим са севера Енглеске успео да дође до три бода по тешком времену и голом Атсуакоји је пробио по десној страни и матирао Кампа решио меч у 41. минуту меча.

Александар Митровић био је на клупи, Гејл је био први избор Рафе Бенитеза, а Митровић је ушао у игру у 79. минуту и није успео да се упише у стрелце.

А, можда и најбољи меч виђен је између Бристол Ситија и Нотингем Фореста за који брани нашВладимир Стојковић. Нотингем је водио после првог полувремена јер је најбољи стрелац Велиос погодио, али је зато Тами Абрахам, Челсијево чудо од детета (1997)  на позајмици, дао свој осми гол ове сезоне чиме је постао најбољи стрелац лиге за сада. После изједначења, Џејми Патерсон је донео превагу и славље Бристола могло је да почне.

А знате ко апсолутно нема разлог за славље - Астон Вила! Великан из Бирмингема тоне све дубље, а сада је поражен од Престона - 0:2. Са 10 бодова налази се на три места од зоне испадања.

Нимало добре вести за навијаче овог клуба.

ЧЕМПИОНШИП - 11. КОЛО:

Субота

Фулам - КПР 1:2 (0:1)
/Рим 47 - Вашингтон 20, Сила 87/

Бирмингем – Блекбурн 1:0 (0:0)
/Глисон 64/

Бентфорд – Виган 0:0

Бристол Сити - Нот. Форест 2:1 (0:1)
/Абрахам 65, Патерсон 68 - Велиос 33/

Бартон – Кардиф 2:0 (1:0)
/Ирвин 12, Акинс 49/

Ипсвич – Хадерсфилд 0:1 (0:0)
/Шиндлер 58/

Лидс – Барнсли 2:1 (1:0)
/Бартли 36, Хернандез 54 - Тејлор 70аг/

Престон - Астон Вила 2:0 (2:0)
/Пирсон 5, Хјуџил 39/

Рединг – Дерби 1:1 (0:0)
/Еванс 90 - Видра 62/

Ротерам – Њукасл 0:1 (0:1)
/Атсу 41/

Шефилд В. - Брајтон 1:2 (0:1)
/Хупет 90+4 - Балдок 26, Нокерт 73/

Вулвс - Норич 1:2 (0:1)
/Едвардс 80- Жером 2, Брејди 73/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар