Цеца донијела рачунаре за лакше учење

Светлану Ражнатовић угостили ђаци новосадске школе "Милан Петровић". Деца даривала Цецу жутим ручно тканим шалом. Позив ђацима да дођу на наредни наступ у Новом Саду.

Забава 30.09.2016 | 08:57
Цеца донијела рачунаре за лакше учење
БУРАН аплауз ђака новосадске основне школе "Милан Петровић" са домом ученика дочекао је данас популарну певачицу Светлану Ражнатовић, која им је у посету дошла са поклонима. Школи коју похађа око 600 малишана са посебним потребама фолк дива је даривала рачунарску опрему за децу са сметњама у вербалној комуникацији.

И они су њој узвратили поклоном, даровали су јој жути шал, ручни рад ђака ове школе. Дирнута топлим и срдачним дочеком, певачица је дечацима и девојчицама који су је окружили признала да су је потпуно разнежили и да има кнедлу у грлу због величанственог дочека.

Једна од ученица, пожелевши јој добродошлицу, хтела је да лично од Цеце сазна да ли је тачно да ће ускоро одржати концерт у Новом Саду и шта очекује.

- Очекујем да ми дођете - одговорила им је певачица, истичући да би волела да на концерту буде добра атмосфера као у школи. - Желим да се лепо проведете, а надам се да ће вам се допасти нове песме. Бићу у контакту са директорком школе па кад вам нешто треба, обратите се, а мој тим и ја ћемо вам радо помоћи.

У препуној свечаној сали школе, ђаци су се нестрпљиво тискали ко ће пре успети да приђе Цеци, добије аутограм и са њом се фотографише. Жеља се, ипак, није свима остварила, па су се у школском дворишту сви заједно сликали за успомену на лепо дружење.

Школа за основно и средње образовање "Милан Петровић" са домом ученика бави се образовањем деце са сметњама у развоју узраста од најранијих дана до 65 година, кроз три програма социјалне заштите.

ОСМОМИНУТНИ ФИЛМ

Цеца је имала прилику да погледа и осмоминутни филм о животу деце која похађају ову школу, а који је захваљујући савременим технологијама урадила ученица те образовне установе.

Новости
фото: интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Карадоз

30.09.2016 10:28

Сад це добити поцасну диплому о заврсеној осмогодисњој сколи... након тога цомп за средњу фризерску

ОДГОВОРИТЕ
Name

гост_ртвбн

30.09.2016 15:32

Богами права МИЛФ кока и по

ОДГОВОРИТЕ
Name

цецо

30.09.2016 17:07

ниси се требала тросит и ти имас децу,јос самохрана мајка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

01.10.2016 22:14

Да ми је знати ста би на то реко змај од шипова !

ОДГОВОРИТЕ