Ceca donijela računare za lakše učenje

Svetlanu Ražnatović ugostili đaci novosadske škole "Milan Petrović". Deca darivala Cecu žutim ručno tkanim šalom. Poziv đacima da dođu na naredni nastup u Novom Sadu.

Zabava 30.09.2016 | 08:57
Ceca donijela računare za lakše učenje
BURAN aplauz đaka novosadske osnovne škole "Milan Petrović" sa domom učenika dočekao je danas popularnu pevačicu Svetlanu Ražnatović, koja im je u posetu došla sa poklonima. Školi koju pohađa oko 600 mališana sa posebnim potrebama folk diva je darivala računarsku opremu za decu sa smetnjama u verbalnoj komunikaciji.

I oni su njoj uzvratili poklonom, darovali su joj žuti šal, ručni rad đaka ove škole. Dirnuta toplim i srdačnim dočekom, pevačica je dečacima i devojčicama koji su je okružili priznala da su je potpuno raznežili i da ima knedlu u grlu zbog veličanstvenog dočeka.

Jedna od učenica, poželevši joj dobrodošlicu, htela je da lično od Cece sazna da li je tačno da će uskoro održati koncert u Novom Sadu i šta očekuje.

- Očekujem da mi dođete - odgovorila im je pevačica, ističući da bi volela da na koncertu bude dobra atmosfera kao u školi. - Želim da se lepo provedete, a nadam se da će vam se dopasti nove pesme. Biću u kontaktu sa direktorkom škole pa kad vam nešto treba, obratite se, a moj tim i ja ćemo vam rado pomoći.

U prepunoj svečanoj sali škole, đaci su se nestrpljivo tiskali ko će pre uspeti da priđe Ceci, dobije autogram i sa njom se fotografiše. Želja se, ipak, nije svima ostvarila, pa su se u školskom dvorištu svi zajedno slikali za uspomenu na lepo druženje.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" sa domom učenika bavi se obrazovanjem dece sa smetnjama u razvoju uzrasta od najranijih dana do 65 godina, kroz tri programa socijalne zaštite.

OSMOMINUTNI FILM

Ceca je imala priliku da pogleda i osmominutni film o životu dece koja pohađaju ovu školu, a koji je zahvaljujući savremenim tehnologijama uradila učenica te obrazovne ustanove.

Novosti
foto: internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Karadoz

30.09.2016 10:28

Sad ce dobiti pocasnu diplomu o zavrsenoj osmogodisnjoj skoli... nakon toga comp za srednju frizersku

ODGOVORITE
Name

gost_rtvbn

30.09.2016 15:32

Bogami prava MILF koka i po

ODGOVORITE
Name

ceco

30.09.2016 17:07

nisi se trebala trosit i ti imas decu,jos samohrana majka.

ODGOVORITE
Name

valter

01.10.2016 22:14

Da mi je znati sta bi na to reko zmaj od šipova !

ODGOVORITE