Квинси: Звезда ми дугује! Звезда: Нисмо ти дужни, кажњен си!

Директор Црвене звезде мтс Давор Ристовић одговорио је бившем играчу црвено-белих Квинсију Милеру на надове да му клуб дугује новац.

Кошарка 28.09.2016 | 10:45
Квинси: Звезда ми дугује! Звезда: Нисмо ти дужни, кажњен си!
Американац је написао на Твитеру, реагујући на поруку Дејвида Пика стару двадесет дана, израелског кошаркашког новинара, да му клуб са Малог Калемегдана дугује 65.000 долара.

Израелац је написао да се диви Чарлсу Џенкинсу "јер је жртвовао 200.000 долара дуга због повратка у Београд", а Милер се надовезао – "Мени=65.000. То није у реду", уз хештег 'без поштовања'.

"КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да су према бившем играчу нашег клуба Квинсију Милеру, постојале одређене обавезе, и по том питању, клуб је био у сталном контакту са његовим агентом. Сходно правилнику КК Црвена звезда мтс, са којим су упознати сви играчи пре потписивања уговора, постоји бонуси за остварене успехе, али и санкције и казне, за непридржавање одредаба истог правилника.

КК Црвена звезда мтс је исувише велики клуб да би путем медија на било који начин комуницирао са својим бившим играчем, који је по више ставки дисциплинског правилника кажњен за грубо непридржавање уговора, о чему је такође уредно обавештен његов менаџер, и о чему клуб поседује врло обимну документацију" рекао је директор Црвене звезде мтс Давор Ристовић и додао да се клуб овим поводом више неће оглашавати.

У међувремену, после сјајне сезоне у Звезди и освајања два трофеја Милер је потписао вишемилионски уговор с Макабијем из Тел Авива, али је онда доживео тешку повреду колена док је за време одмора у Сједињеним Америчким Државама играо баскет са Кајријем Ирвингом, звездом Кливленд Кавалирса.

"Садашњем играчу Макабија из Тел Авива, са којим је важећи вишегодишњи уговор потписао 13. марта 2016.године у Београду после утакмице са Панатинаикосом, желимо брз опоравак и успешан повратак на терен", додаје се на званичном сајту српског и регионалног шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар