Креће Звезда, Радоњић опрезан: МЗТ је амбициозан!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић каже да је да је турнир на Криту послужио екипи да се спреми за нову сезону и додао да неће бити лако против МЗТ.

Кошарка 27.09.2016 | 11:45
Креће Звезда, Радоњић опрезан: МЗТ је амбициозан!
Актуелни регионални и српски шампион у понедељак је дошао из Грчке, где је заузео треће место на турниру, поразом од Олимпијакоса и тријумфом над Хапоелом из Јерусалима у генералној проби пред почетак АБА лиге.

"Турнир на Криту био је изузетно значајан за нас, имали смо две јаке утакмице и провере против врло квалитетних тимова. Утакмице су ми дале увид у добре и лоше ствари. Најважније је да смо искористили турнир на најбољи могући начин у склопу припрема и да након тих утакмица спремнији дочекујемо почетак сезоне и утакмицу са МЗТ-ом", рекао је Радоњић за званичан сајт црвено-белих.

Пред Звездом је напоран ритам већ од старта такмичења јер ће у само девет дана одиграти четири утакмице, прву већ у петак када дочекује македонски у првом колу АБА лиге.

"МЗТ је клуб који се понашао доста амбициозно у прелазном року и направио врло квалитетан састав који ће и у Еврокупу, а посебно АБА лиги играти значајну улогу и борити се за врх табеле. Очекује нас добар, искусан такмичарски тим и то одмах на старту АБА лиге".

Утакмица измедју Црвене звезде и МЗТ-а игра се у петак од 19 сати у дворани Александар Николић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар