Чекам дијете, нисам у вези са Бредом Питом

Француска глумица објавила је да је трудна и оповргла гласине које су се појавиле у мноштву извештаја о распаду брака познатог пара.

Забава 23.09.2016 | 10:24
Чекам дијете, нисам у вези са Бредом Питом
Француска глумица Маријон Котијар објавила је да је трудна и оповргла гласине о могућој романтичној вези са Бредом Питом које су се појавиле у мноштву извештаја о распаду брака Пита и Анђелине Џоли.

 "Ово ће бити моја прва и једина реакција на налет вести које су почеле пре 24 сата у које сам и ја ухваћена", рекла је ова Оскареовка у саопштењу објављеном јуче преко Инстаграма.

Глумица је рекла да није навикла да коментарише овакве ствари или да их схвата озбиљно "али да ситуација почиње да измиче контроли и погађа људе које ја волим, и стога морам нешто да кажем".

Котијар је потврдила да њена дугогодишња веза са глумцем Гијомом Канеом са ким има петогодишњег сина и даље траје. Она је преко Инстграма поред слике птице како лети написала да је "он једини ко ми је потребан" и да очекују друго дете. Глумица која је освојила Оскара 2008. године за улогу легендарне француска певачица Едит Пиаф у филму "Ла Вие ен Росе" глуми са Бредом Питом у новом романтичном трилеру из периода Другог светског рата "Аллиед".

У неколико медијских извештаја ове недеље наговештено је да постоји веза између Котијар и Бреда Пита и да је то разлог због кога је Анђелина Џоли поднела захтев за развод од Пита у понедељак. "Свим медијима и хејтерима који журе да осуђују, искрено желим брз опоравак", написала је Котијар и изразила наду да ће Анђелина Џоли и Бред Пит "наћи мир у овом врло бурном тренутку".

Новости
фото: интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маја

25.09.2016 19:24

Ево плачем, како ће оставити Анђелину...

ОДГОВОРИТЕ