Почиње паклени развод

Бред Пит наводно је побеснео на Анђелину Џоли након што је она поднела захтев за развод брака јер сматра да је тиме угрозила приватност и животе њихове деце.

Забава 21.09.2016 | 10:03
Почиње паклени развод
Извори блиски славном глумцу кажу да је бурно реаговао када је видео да она у медијима покушава да га представи као лошег оца који има проблеме са контролом беса и конзумирањем марихуане и алкохола. Наводно је рекао да је његова супруга "покренула пакао" јер је цела породица постала мета папараца.

 Током последњих неколико дана, Пит је разговарао са Џолијевом и молио је да се у разводу понашају зрело, те да сакрију детаље од медија због њихове деце, али га је уместо тога Анђелина представила као оца који не брине о деци и затражила пуно старатељство над њима.

Њихов породични дом окружен је фотографима, а редовно их обилази полиција.

Подсетимо, Анђелина је захтев за развод поднела две године након што су се венчали на имању на југу Француске. У свом саопштењу навела је да је то урадила зарад здравља њихове породицем, а у судским документима као разлог навела је "непомирљиве разлике".

Пар има шесторо деце, 15-годишњег Мадокса, 12-годишњег Пакса, 11-годишњу Захару, десетогодишњу Шајло и осмогодишње блуизанце Вивијен и Нокса.

Наводно је супругу рекла да жели развод само неколико дана пре него што је поднела папире, тврди "Миррор".

Са друге стране, "Тхе Сун" пише да је глумица већ неко време веома несрећна и да су се константно свађали око своје будућности.

- Покушала је да сачува брак због њихове деце, али постало је тешко видети будућност са њим. Њихови животи крећу се у потпуно другачијим правцма. Анђелина жели да буде хуманитарка, док Бред и даље живи холивудским начином живота и у сред је некакве кризе средњих година - рекао је извор.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рајна

21.09.2016 17:42

Како је кварна и прорачуната, нема ту љубави ту је био чисти интерес, што би народ рекао права кучка

ОДГОВОРИТЕ