Počinje pakleni razvod

Bred Pit navodno je pobesneo na Anđelinu Džoli nakon što je ona podnela zahtev za razvod braka jer smatra da je time ugrozila privatnost i živote njihove dece.

Zabava 21.09.2016 | 10:03
Počinje pakleni razvod
Izvori bliski slavnom glumcu kažu da je burno reagovao kada je video da ona u medijima pokušava da ga predstavi kao lošeg oca koji ima probleme sa kontrolom besa i konzumiranjem marihuane i alkohola. Navodno je rekao da je njegova supruga "pokrenula pakao" jer je cela porodica postala meta paparaca.

 Tokom poslednjih nekoliko dana, Pit je razgovarao sa Džolijevom i molio je da se u razvodu ponašaju zrelo, te da sakriju detalje od medija zbog njihove dece, ali ga je umesto toga Anđelina predstavila kao oca koji ne brine o deci i zatražila puno starateljstvo nad njima.

Njihov porodični dom okružen je fotografima, a redovno ih obilazi policija.

Podsetimo, Anđelina je zahtev za razvod podnela dve godine nakon što su se venčali na imanju na jugu Francuske. U svom saopštenju navela je da je to uradila zarad zdravlja njihove porodicem, a u sudskim dokumentima kao razlog navela je "nepomirljive razlike".

Par ima šestoro dece, 15-godišnjeg Madoksa, 12-godišnjeg Paksa, 11-godišnju Zaharu, desetogodišnju Šajlo i osmogodišnje bluizance Vivijen i Noksa.

Navodno je suprugu rekla da želi razvod samo nekoliko dana pre nego što je podnela papire, tvrdi "Mirror".

Sa druge strane, "The Sun" piše da je glumica već neko vreme veoma nesrećna i da su se konstantno svađali oko svoje budućnosti.

- Pokušala je da sačuva brak zbog njihove dece, ali postalo je teško videti budućnost sa njim. Njihovi životi kreću se u potpuno drugačijim pravcma. Anđelina želi da bude humanitarka, dok Bred i dalje živi holivudskim načinom života i u sred je nekakve krize srednjih godina - rekao je izvor.

Blic
foto: internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

rajna

21.09.2016 17:42

Kako je kvarna i proračunata, nema tu ljubavi tu je bio čisti interes, što bi narod rekao prava kučka

ODGOVORITE