Партизан: Видимо се на старом мејсту!

Пођимо у халу, на Нови Београд...! Кошаркаши Партизана одиграће у уторак од 20х контролну утакмицу против Антверпена која ће бити отворена за навијаче.

Кошарка 20.09.2016 | 12:45
Партизан: Видимо се на старом мејсту!
До почетка сезоне и гостовања Морнару из Бара остало је још 11 дана. Кошаркаши Партизана, као и остали тимови АБА лиге, полако приводе крају припремни период, а црно-бели су одлучили да последње незваничне мечеве одиграју у Београду, и то уз присуство публике.

Навијача је овог лета било и на мечевима затвореним за јавност, највише против Бешикташа, али сада је жеља клуба и екипе да одиграју две утакмице пред још више публике и у још бољој атмосфери.

Прву прилику да виде комплетан тим Партизана (Величковић, Врабац, Робинсон...), навијачи ће имати у уторак од 20 часова у дворани "Ранко Жеравица" на Новом Београду, када ће некадашњи шампион Европе угостити белгијске Антверпен Џајантсе.

Улаз на трибине биће слободан, као у петак, када ће на истом месту играти Партизан и Лукоил из Софије.

Црно-бели играју припремне утакмице већ месец дана. Забележили су шест победа, два пораза и један реми, уз победе у мечевима против Трста и Удина, који су трајали само по 20 минута (једно полувреме).

Партизан је током лета победио Клуж, Бешикташ, Стеауу, Остров, Трст и Удине, а изгубили од Олденбурга и Орадее.

АНТВЕРПЕН

Наредни противник пролетос је био пети у првенству Белгије, а пре неколико дана је пружио солидан отпор Црвеној звезди мтс (72:84).

Такмичарска сезона за црно-беле почиње 1. октобра када у Бару гостују против Морнара у оквиру првог кола АБА лиге.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар