Partizan: Vidimo se na starom mejstu!

Pođimo u halu, na Novi Beograd...! Košarkaši Partizana odigraće u utorak od 20h kontrolnu utakmicu protiv Antverpena koja će biti otvorena za navijače.

Košarka 20.09.2016 | 12:45
Partizan: Vidimo se na starom mejstu!
Do početka sezone i gostovanja Mornaru iz Bara ostalo je još 11 dana. Košarkaši Partizana, kao i ostali timovi ABA lige, polako privode kraju pripremni period, a crno-beli su odlučili da poslednje nezvanične mečeve odigraju u Beogradu, i to uz prisustvo publike.

Navijača je ovog leta bilo i na mečevima zatvorenim za javnost, najviše protiv Bešiktaša, ali sada je želja kluba i ekipe da odigraju dve utakmice pred još više publike i u još boljoj atmosferi.

Prvu priliku da vide kompletan tim Partizana (Veličković, Vrabac, Robinson...), navijači će imati u utorak od 20 časova u dvorani "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, kada će nekadašnji šampion Evrope ugostiti belgijske Antverpen Džajantse.

Ulaz na tribine biće slobodan, kao u petak, kada će na istom mestu igrati Partizan i Lukoil iz Sofije.

Crno-beli igraju pripremne utakmice već mesec dana. Zabeležili su šest pobeda, dva poraza i jedan remi, uz pobede u mečevima protiv Trsta i Udina, koji su trajali samo po 20 minuta (jedno poluvreme).

Partizan je tokom leta pobedio Kluž, Bešiktaš, Steauu, Ostrov, Trst i Udine, a izgubili od Oldenburga i Oradee.

ANTVERPEN

Naredni protivnik proletos je bio peti u prvenstvu Belgije, a pre nekoliko dana je pružio solidan otpor Crvenoj zvezdi mts (72:84).

Takmičarska sezona za crno-bele počinje 1. oktobra kada u Baru gostuju protiv Mornara u okviru prvog kola ABA lige.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar