Шабан поклонио унуку аутомобил за 18. рођендан

У породици Шабана Шаулића у септембру се не стаје са слављем. Недуго након што је певач прославио 65. рођендан, његов унук Лука Аџић јуче је напунио 18.

Забава 19.09.2016 | 08:43
Шабан поклонио унуку аутомобил за 18. рођендан
Како је Лукин најбољи друг рођен дан пре њега, момци већ два дана не престају да славе, а у томе им се придружио и Шабан. На снимцима са славља којем су присуствовали Шаулићи се види да у проводу уживају Лукина мама Санела и његов очух Бата Мирковић, док су за истим столом седели Шабан и његова супруга Гоца.


- Гала славље је било у једној престоничкој вили, где су Лука и његов друг заједно славили пунолетство. Највеселији је био слављеников ујак Михаило, који је читаву ноћ ђускао, а онда је Шабан у поноћ устао и запевао у част унука песму “Сине”, која је многе разнежила - каже наш извор који се затекао међу званицама.


Судећи по фотографијма које су гости качили по друштвеним мрежама, са прославе је изостала једино Шабанова млађа ћерка Илда, која ситно броји до порођаја. Лука се јуче похвалио да је за рођендан добио возачку дозволу и ауто, кога је са ујаком Михајлом испробао, а Шабанова ћерка Санела, слављеникова мајка, захвалила нам се на честиткама.

- Тачно је да смо славили и Лукин рођендан, иако до поноћи није био званично његов. Славили смо породично, славићемо и данас читав дан - рекла нам је јуче Санела, управо на дан када је пре 18 година постала мајка и додала.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Драшко

19.09.2016 11:36

Има се може се захваљујући сиромашним али дарежљивим љубитељима "музике". У земљи сељака не можеш више ни очекивати. Професори, доктори, научници нека иду вани да зараде који динар, а ови "умјетници" стижу свугдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свака цаст на тебе

19.09.2016 15:40

Браво за коментар ..

Name

што би народ рекао

20.09.2016 11:19

Шабани

Name

Бања Лука

20.09.2016 15:57

ШАБАН ЈЕ ВРХ.

ОДГОВОРИТЕ