Šaban poklonio unuku automobil za 18. rođendan

U porodici Šabana Šaulića u septembru se ne staje sa slavljem. Nedugo nakon što je pevač proslavio 65. rođendan, njegov unuk Luka Adžić juče je napunio 18.

Zabava 19.09.2016 | 08:43
Šaban poklonio unuku automobil za 18. rođendan
Kako je Lukin najbolji drug rođen dan pre njega, momci već dva dana ne prestaju da slave, a u tome im se pridružio i Šaban. Na snimcima sa slavlja kojem su prisustvovali Šaulići se vidi da u provodu uživaju Lukina mama Sanela i njegov očuh Bata Mirković, dok su za istim stolom sedeli Šaban i njegova supruga Goca.


- Gala slavlje je bilo u jednoj prestoničkoj vili, gde su Luka i njegov drug zajedno slavili punoletstvo. Najveseliji je bio slavljenikov ujak Mihailo, koji je čitavu noć đuskao, a onda je Šaban u ponoć ustao i zapevao u čast unuka pesmu “Sine”, koja je mnoge raznežila - kaže naš izvor koji se zatekao među zvanicama.


Sudeći po fotografijma koje su gosti kačili po društvenim mrežama, sa proslave je izostala jedino Šabanova mlađa ćerka Ilda, koja sitno broji do porođaja. Luka se juče pohvalio da je za rođendan dobio vozačku dozvolu i auto, koga je sa ujakom Mihajlom isprobao, a Šabanova ćerka Sanela, slavljenikova majka, zahvalila nam se na čestitkama.

- Tačno je da smo slavili i Lukin rođendan, iako do ponoći nije bio zvanično njegov. Slavili smo porodično, slavićemo i danas čitav dan - rekla nam je juče Sanela, upravo na dan kada je pre 18 godina postala majka i dodala.

Blic
foto: internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Драшко

19.09.2016 11:36

Има се може се захваљујући сиромашним али дарежљивим љубитељима "музике". У земљи сељака не можеш више ни очекивати. Професори, доктори, научници нека иду вани да зараде који динар, а ови "умјетници" стижу свугдје.

ODGOVORITE
Name

svaka cast na tebe

19.09.2016 15:40

Bravo za komentar ..

Name

što bi narod rekao

20.09.2016 11:19

Šabani

Name

Banja Luka

20.09.2016 15:57

ŠABAN JE VRH.

ODGOVORITE