Апплеови фанови кампују испред продавница

Иако иПхоне 7 још није стигао у продавнице, многи фанови већ данима кампују испред продавница како би први купили нову 'седмицу'.

Информационе технологије 15.09.2016 | 09:38
Апплеови фанови кампују испред продавница
Нови иПхоне 7 наћи ће се у првим продавница у петак, али верни фанови већ сада су заузели своје позиције у редовима испред продавница како би се први дочепали популарне 'седмице'.

У САД-у и Немачкој поједини људи поставили су шаторе на тротоару и намеравају да испред продавница остану све до петка, када ће се прве 'седмице' појавити у радњама.

Ови призори више никога не изненађују јер људи широм планете имају прилику да их гледају сваког септембра након представљања Апплеових нових модела телефона.

Харвард Чанг, стажиста у Блоомбергу, на Тwиттеру је објавио да је први фан почео да кампује испред Апплеове радње 25. августа – две недеље пре званичног представљања телефона.

Они који су заузети или немају времена или воље да седе данима на тротоару, могу да ангажују и 'професионалне чуваре реда'.

Они ће уместо људи седети у реду и чекати, а препустити место тик пред отварање продавнице. Таква услуга плаћа се око 3.000 долара.

На Новом Зеланду се један мобилни оператер досетио још оригиналније идеје - првих сто купаца у реду испред продавнице добиће свог робота који ће им чувати место.


Б 92
фото: yоу тубе

Коментари / 0

Оставите коментар