Ана Николић и Раста праве свадбу за 500 званица

Ана Николић и Стефан Ђурић Раста изненадили су многе када су се тајно венчали у Општини Вождовац 28. јула. Тада су њиховом венчању присуствовали само кумови, али младенци ускоро планирају велико свадбено весеље.

Забава 05.09.2016 | 11:00
Ана Николић и Раста праве свадбу за 500 званица
Пар, наиме, планира да у Београду направи велику свадбу за 500 пријатеља и чаланова породица. “Ана жели велику свадбу, са свим српским обичајима, јер веома држи до наше традиције. Разговарала је са мужем и договорили су се да све то обаве у октобру, јер тада имају најмање пословних обавеза. Раста ће морати да купује младу, гађа јабуку са дрвета…

Она има жељу да свадба буде пре њеног великог концерта у Арени, који најављује већ дуже време, али чекају и да Стефан заврши свој нови албум. Обавезно ће се венчати у цркви, јер Николићева сматра да је то веома битно”, рекао је за Информер извор близак новопеченим младенцима.

У недавном интервјуу који су дали, Ђурићи кажу да су породице биле незадовољне њиховом одлуком да се венчају у тајности, тако да је велика свадба од 500 гостију прави начин да прославе своју љубав пред њима најважнијим особама.

“Припреме и организација су увелико у току, а Ана и Раста не жале ни динара, па ће журку направити у Хајату или Метрополу, још нису одлучили. Очекује се долазак њихових пријатеља, породице, али и колега са естраде”, додаје пријатељ Ане и Расте на крају.

Трачара
фото: инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар