Ана Ивановић поново на мети критика

Након што је у јулу позирала за немачко издање магазина "Вогуе", а потом и за француски модни сајт "Тхе Цоветеур", Ана Ивановић сада краси и насловну страну септембарског броја магазина "Спорт & Стyле".

Забава 03.09.2016 | 11:20
Ана Ивановић поново на мети критика
Српска тенисерка поражена је на старту УС опена од стране Чехиње Денисе Албертове, која заузима 89. место на WТА листи. То је био њен пети узастопни пораз, а претходно је испала и у првом колу тениског турнира на Олимпијским играма.

Са друге стране, ван тениског терена ниже само успехе. У јулу се удала за немачког фудбалера Бастијана Швајнштајгера, а понуде за манекенске ангажмане само пљуште.


Последња у низу је насловна страна магазина "Спорт & Стyле", на којој наша тенисерка просто блиста. Насловну страну овог магазина претходно су красиле и велике спортске звезде попут Златана Ибрахимовића, Јусеина Болта и Рафалеа Надала, али Анини пратиоци на Инстаграму нису ово видели као успех.

Међу бројним коментарима било је доста оних који су је критиковали због неуспеха на терену и поручили јој да би требало више да се посвети својој спортској каријери.

"Играј тенис мало за промену, не бламирај се на терену", и "Да ли си ти манекенка или тенисерка? Прво ти сјајно иде, а друго не баш", само су неки од критика које су јој упутили пратиоци.

Блиц
фото: тwиттер

Коментари / 0

Оставите коментар