Јокановић бијесан као рис: У Фуламу ме нико ништа не пита!

Желим да преузмем одговорност за посао који радим, али нисам део групе која одлучује о појачањима. То је у рукама људи који су уверени да знају више од мене”, бесан је српски стручњак.

Фудбал 25.08.2016 | 13:00
Јокановић бијесан као рис: У Фуламу ме нико ништа не пита!
Менаџер Фулама Славиша Јокановић критиковао је трансфер политику овог клуба и изјавио да он уопште није битна особа у поступку ангажовања појачања. Српски стручњак изјавио је заББЦ Радио Лондон да је Крејг Клајн, клупски статистичар, задужен за довођење нових фудбалера.

“Генерално, све зависи од тог човека који одлучује који фудбалер треба да постане члан Фулама. Свака коначна одлука је у његовим рукама, ја се ту ништа не питам”, резигниран јеЈокановић.

Клајн је ангажован у клубу од стране Тонија Кана, сина америчког власника ФуламаШахида Кана, а познат је као врсни статистичар. Директор фудбала Мајк Риг такође има утицаја на трансфере у овом друголигашком клубу. Сви, осим нашег Јокановића.

“Разочаран сам јер нико нема појма у клубу ко је тај човек (Клајн). Уместо да дође код мене он седи у директорској ложи. Желим да преузмем одговорност за посао који радим, за игре тима, али нисам део групе која одлучује о појачањима. То је у рукама људи који су уверени да знају више од мене”, бесан је Славиша.

А како и не би био. Фулам је довео девет нових фудбалера током лета, али је продао нападача Роса Мекормака Астон Вили за 14.000.000 евра неколико дана пред почетак сезоне. Србин жели да употреби те паре да појача екипу, али тврди да га је Клајн избацио из приче око појачања. Потом је објаснио своју муку.

“Боље питајте тог човека (Клајна), можда ће он да вам објасни шта се дешава са појачањима. Изгубио сам превише фудбалера у претходних девет месеци, а у последња два дана отписано је неколико играча само зато што тај човек мисли да нису довољно добри за Фулам.  За једног играча ми је један од најбољих светских тренера рекао да се ради о идеалном појачњу. Ја сам се сложио са тим, али Крејг не мисли да би он могао да буде појачање за нас и зато тај фудбалер није са нама”, пожалио се Јокановић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар