Не шаљите СМС пијани да се после не би кајали

Да ли сте се икада пробудили након пијане ноћи и ужасно се осећали када сте се сетили што сте у полусвесном стању учинили - или коме сте послали поруку?

Забава 24.08.2016 | 08:05
Не шаљите СМС пијани да се после не би кајали
Јесу ли ваше збркане и често срамотне мисли одједном  нашле пут до оних који их никако нису требали чути. Пут до бивших партнера, пријатеља или породице? И ништа по том питању више нисте могли учинити осим суочити се с чињеницама.

Е, па корисници Реддита управо су такве, најпијаније поруке које су икад послали, одлучили поделити с осталим корисницима и резултати су испали трагикомични.

Корисник Реддита Д_ротиц послао је поруку, намењену свом пријатељу: "Мој тата ће сигурно знати да сам пијан и напушен".

Но, на његову несрећу, убрзо је примио одговор управо од свог оца: "Сад знам, глупане".

Цросех је пак признао како је пијан послао мајци неколико својих голих фотографија, но како је она, на његово изненађење, примила то врло смирено.

QуеенАннеБолеyнТудор планирала да пошаље дечку експлицитну поруку садржаја: "Не могу дочекати да се поновно пој*****", но уместо дечку, поруку је случајно послала свом тати, који, каже, никако није био задовољан.


Корисник Аwаис написао је пак како је био пијан на пријатељевој журки када је нашао мобилни на поду и одлучио фотографирати своје гениталије и послати их мами особе која је "изгубила" мобилни.

Кад се отрезнио схватио је да је мобилни који је нашао био заправо његов. Ту је био и одговор од његове мајке: "Зашто си ми послао слику свог пениса?!"

ГриззлyЛаурен послала је пијану поруку: "Стари, јеси ли још увек жив? Где си ј**** нестао?" у 2 сата ујутро. Уместо брату којем је била намијењена, послала је поруку свом професору.

Корисник Реддита Таизек поштено се осрамотио. Поруку намењену својој девојци у којој је написао "Желим да будем твој савршени мушкарац", послао је свом новом шефу за којег је радио тек две недеље. Да ствар буде гора, грешку није схватио док се није пробудио и видео одговор од шефа: "Опрости, Таизек. Но једини савршени мушкарац за мене је Лиам Неесон."

Царротцакејацк је пак признао пријатељу да му је случајно убио мачку антифризом. "Морам ли помињати да више нисмо пријатељи?", закључио је Царротцакејацк.

А која су ваша најлуђа искуства под дејством алкохола?

Извор: Јутарњи.хр,Фото: Профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар