Георгина: Кинескиња трудна 17 мјесеци?!

Трудница из Кине тврди да је у другом стању већ 17 месеци, али царски рез још није урађен јер лекари сматрају да беба није довољно развијена.

Занимљивости 22.08.2016 | 13:04
Георгина: Кинескиња трудна 17 мјесеци?!
Ванг Ши из Хунана у централној Кини тврди да је затруднела у фебруару 2015. године. Термин порођаја био је у новембру те године, али кад је отишла код лекара, они су утврдили да је беба "недовољно развијена", преноси "Дејли мејл".

Па иако ова будућа мама већ на први поглед делује као да је пребацила термин, и већ не може да дочека да се породи, лекари сумњају у њене тврдње.

Али, она има и званичну потврду - документ из новембра 2015. који су јој издале локалне власти којим јој се одобрава порођај (што је у Кини стандардна биркоратска процедура).

Новембар је дошао и прошао, жени није пукао водењак, и беба још није стигла на овај свет. Ванг тврди да је током протеклих 17 месеци била на више од 30 контрола код лекара, и да је на различите претраге потрошила више од 10.000 јуана (око 1.200 евра).

Кад је по њеној рачуници била већ у 14. месецу трудноће, лекари су, како она каже, још увек сматрали да беба није довољно зрела за порођај, а утврдили су и да није у "очекиваном положају" који би указивао да се термин ближи, тако да нису хтели да ураде царски рез.

Ипак, лекар који води њену трудноћу каже да је "према резултатима трудноћа стара 38 недеља и да све делује нормално".



Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

анте

23.08.2016 10:57

Ова носи висе од кобиле

ОДГОВОРИТЕ