Дјевојке, знате ли шта вам носи крај љета?

Драге даме, било да већ преплануле шетате кроз град, уживате на некој плажи из снова или се ужурбано тек спремате за море - занимаће вас шта су вам звезде спремиле за финиш лета 2016.

Забава 22.08.2016 | 09:06
Дјевојке, знате ли шта вам носи крај љета?
Ован
Ваше лето изгледаће попут Олимпијаде у Рију. Загарантовано је спектакуларно отварање, спортски дух и тежак пут до заслужене медаље.

ЉУБАВ: Сунце и лето пробудиће у вама тркача на дуге стазе. Неће вас привлачити површне авантуре (на велику жалост очараних несрећника). Заситили сте се непоузданих типова и натезања око обичног изласка. Тражићете (и највероватније наћи) нешто дубље и стабилније, љубав у коју можете поверовати без страха шта ће превртљива судбина донети сутра. Ваш партнер увек може да рачуна на вашу оданост и подршку, под условом да испуни ваше високе критеријуме. Градићете на чврстим темељима, а ако уочите прве знакове превртљивости, нестаћете за 60 секунди. Овнови у вези такође планирају будућност, а једно летње вече могло би да се заврши и брачном понудом.

ПОСАО: Ваш пословни успех нема никакве везе с насмешеном судбином или тренутком добре среће. Сви ваши резултати долазе из тешког, дугорочног рада без пуно предаха и олакшавајућих околности. Иако сте предани радник и не волите јадиковке, чак и ви ћете повремено застати и запитати се где је крај вашим обавезама. Лето је дуго, а годишњи одмор прекратак. Често ћете се знојити над наизглед нерешивим проблемима. Новац вас посећује попут превртљивог љубавника. Данас долази у великом стилу, а већ сутра одлази у непознатом смеру. Чувајте живце и немојте да одустанете. Не верујте у слаткоречиве понуде за сарадњу, некога треба добро да познајете да бисте му поверили свој новац и пословне тајне.

ЗДРАВЉЕ: Сваком Овну најтеже је да пронађе златну средину. Бићете жељни активности на свежем ваздуху, испробаваћете нове спортове и освајати планинске врхове. Немојте да заборавите на заштиту од сунца. Склони сте умањивању снаге природе, али нисте рођени са заштитним фактором. Пратите обавештења о УВ зрачењу и, у складу с тим, планирајте своје активности. Лек за несаницу потражите у биљној апотеци.

Бик
У врућим чаробним ноћима све жеље се испуњавају, али пре свега – детокс! Докажите да сте главна заводница овог лета.

ЉУБАВ: Чаролија која је обојила ваш љубавни живот наставља се и у летњем раздобљу. Искористите дуге летње дане и вруће ноћи јер већ у јесен кочија се претвара у бундеву, коњ у миша, а ви у згодну, али тренутно скромно одевену принцезу. Једини начин да спречите сиву јесен јесте прави одабир између бројних кандидата за ваше срце. Флертујте са свима док не осетите да постоји неко посебан. Права љубав је ту негде, али неће се догодити сама од себе. Много ћете излазити и бити омиљени у друштву. Заузети Бикови проћи ће поново кроз романтичну фазу. Бикови спремни за заснивање породице испуниће своју највећу жељу.

ПОСАО: Ваши пословни таленти једноставно не могу да подбаце. Бикови у потрази за новим послом остављаће изврстан утисак и показаће се у најбољем издању. Будите упорни и одрадите пословну комуникацију до краја. Лето је дуго, а неки одговори стижу тек у јесен. Тражите плату која одговара вашем знању и искуству. Сада сте у ситуацији када можете да бирате. Бикови који су самостално покренули посао прошириће круг деловања. Нове странке пристижу одједном и у великом броју. За финансије не брините, довољно сте упорни да наплатите дуговања и штедљиви да не потрошите све. Ако мислите да не може боље, причекајте јесен. Тада наступа раздобље стабилности.

ЗДРАВЉЕ: Колико год то отрцано звучало, заиста би требало да започнете лето дијетом. Није проблем само у целулиту и већем конфекцијском броју. Ваше тело вапи за променом. Спавање осам сати дневно и квалитетна исхрана нису луксуз него паметна животна одлука. Детоксикација ће извући из вас накупљене токсине и негативну енергију. Кожу освежите природним пилингом, а живце смирујте ароматичним уљима. Ускоро ће почети да се назире заводница каква заиста и јесте.

Близанци
Из сивих боја песимизма ускочите у ведре нијансе лета! Док чекате на нову љубав и посао, баците се на потпуни макеовер!

ЉУБАВ: Прошлост нас све достигне пре или касније, али јој се лети некако најмање надамо. Летњи поветарац пун мириса и ишчекивања донеће вам само старе проблеме. Није ли време да напокон прекинете однос који вам носи толико терета и неразумевања. Дознаћете много о себи ако се одлучите на одвојено летовање или мању паузу. Неки Близанци заиста немају проблема, па за њих важи правило: чувај оно што имаш. Слободни Близанци неће се превише усрећити у љубавним покушајима. Не препуштајте се песимизму, то вам никад није добро стајало. Ваш тренутак срећних околности тек долази, припремите се на преокрет.

ПОСАО: Одувек сте у дубини душе знали да је лето добро једино за љубав и купање. Што се посла тиче, било би најбоље затворити све до јесени и не заваравати се да ће ико ишта да ради. Ваша теорија показаће се више него тачном, нажалост, не у вашу корист. Одбојност коју осећате према тренутним пословним околностима и шефу постаће узајамна. Бићете криви и кад треба и кад не треба. Уздржите се од експлозије беса и праведности. Можда би заиста требало да промените посао, али сад није време за радикалне одлуке. С новцем будите нежни и пажљиви, као да држите лептира на длану. Могао би да одлети пребрзо, предалеко и без повратка.

ЗДРАВЉЕ: Чувајте своје дисајне путеве и лечите вирозе и алергије на време. Можда нисте знали да се правилним дисањем највећа количина штетних материја може избацити из тела. Одаберите неку од техника дисања и доведите своје тело у равнотежу. Склони сте прикупљању напетости у горњем делу кичме и без редовног вежбања тешко ћете избећи хронични проблем. Овог лета ваша кожа жели само једно – хидратацију.

Рак
Из носталгије закорачите у романтику, из ретро диве у капетаницу брода. Кроз нове дестинације и искуства допутоваћете до нове љубави.

ЉУБАВ: Док потенцијални освајачи вашег срца прате фудбалски првенство и Олимпијаду, ви шмрцате уз своју колекцију љубавних комедија. Срце вам је зрело за нову љубав, али у последње време романтична збивања су утихнула. Склони сте идеализовању и маштању па вам тиме теже пада усамљеност и несхваћеност. Ништа се неће догодити у вашем животу ако мало не рескирате и потражите нешто другачије. Нова места, нови људи и искуства најбрже ће вас упутити до тако жељене љубави. Ракови у вези пролазе изузетно повољно раздобље за нове планове. Желите ли да започнете заједнички живот, купите некретнину или прижељкујете принову у породици – ваше жеље биће испуњене.

ПОСАО: У вама кува жеља за променом. Иако су вам пословне прилике стабилне, нисте до краја задовољни обимом учинка и зараде. Можда ћете почети да тражите другу опцију, а у томе вам највише могу помоћи пријатељи, познаници и пословни сарадници. Добар глас далеко се чује. Уредите свој живот, набаците свој самоуверени осмех (па макар и глумили) и крените у освајање тржишта рада. Најбоље ће вам одговарати посао у којем сте сами себи шеф. Привлачиће вас улагања у деонице и некретнине, што само по себи и није лоша идеја. Проблем представља питање коме веровати, а коме не. Будите педантни у прикупљању важних чињеница.

ЗДРАВЉЕ: Ово је најбоље доба године за борбу са летаргијом. Дани су дуги, јутра као створена за вежбање и здрав доручак, а вече за дуге шетње и избалансирану вечеру без угљених хидрата. Иако вам је здрав изглед приоритет, тајна је у томе да је (као што ЕЛЛЕ стално наглашава) лепота изнутра. Овог лета не оптерећујте косу и кожу непотребним третманима. Распуштени увојци и креме без конзерванса довољни су да блистате од јуна до септембра.

Лав
Лавице у краљевском издању крећу у лов. Зрелост и жеља за променом воде вас напред. Слушајте свој унутрашњи глас – у праву је.

ЉУБАВ: Нешто у вама се сасвим сигурно променило. Старији сте и паметнији, анализирали сте своја искуства и из њих извукли поуке и закључке. Зрелост и мудрост променили су ваше поимање љубави. Још волите узбуђење лова и напету неизвесност, али желите да знате како је ваша ловина заиста вредна труда. Више вас не привлаче површне авантуре из чисте забаве. Дубоки осећаји и искуство повезаности обележиће ваше идуће емотивно раздобље. Слободним Лавовима лето нуди бег од површности и озбиљне кандидате за нешто ново. Не одустајте од својих високих критеријума. Борите се за оно у шта верујете, посебно кад је то права љубав.

ПОСАО: Жеља за променом гураће вас напред. Лавови који су променили каријеру полако убирају прве плодове свог рада и разрађују даљу стратегију. Полако прикупљате све потребне информације. Они други нестрпљиво раде на томе да се покрену у жељеном смеру. Потреба за нечим новим јача је од било какве сигурности и компромиса. Нећете погрешити ако послушате свој унутрашњи глас јер он вам говори да сте спремни за више и боље. Знате колико можете да пружите, сада само морате да нађете начин како то да презентујете пословним круговима. Будите стрпљиви, на неке ствари мораћете да причекате све до зиме, али исплатиће се.

ЗДРАВЉЕ: Ваше срце не дрхти само од љубавне чежње. Количина масноћа и стрес који уносите у тело изазивају притисак и оптерећују циркулацију и срце. Мислите ли да безбрижно прођете кроз врућине, мораћете да замените хамбургер тиквицом, а мартини зеленим чајем. Живот не мора да буде сувопаран без опасних гурманлука, можда у вама чучи шармантна куварица која открива здрава јела светских кухиња. Кад једном промените начин исхране, сувишни килограми једноставно нестају. 

Девица
Кад се борите за своју срећу, нико вам не може стати на пут. Покажите најбоље особине и покорите свет.

ЉУБАВ: Сећате се оних давних дана кад сте веровали да је све могуће само зато што је љубавна срећа на вашој страни? Нема никакве препреке да поновно проживите те тренутке. Тајна је у акцији (и реакцији). Останете ли код куће или наставите живот уобичајеним биоритмом, тешко можете да очекујете да ће се нешто значајно догодити. Изласци, дружења и путовања јесу пут према новој (старој) љубави. Кад сте на правом месту у право време, све је могуће. Девице у вези проживљавају нову младост, чека их незаборавно лето пуно романтике и дружења с драгим људима. Уживајте у сваком тренутку и прикупљајте позитивну енергију. Љубав је најбоља храна за душу.

ПОСАО: С неба падају киша, град и метеори, а за пословне прилике мораћете да се изборите сами. Хитно прекините пасивну фазу јер не постоји нико ко ће се борити за вашу каријеру уместо вас. Годинама сте марљиво улагали знање и енергију у своје циљеве, ако сад наставите у истом темпу, једноставно не можете да погрешите. Тражите ли нови посао, пред вама је неколико месеци конструктивне потраге и елиминације. Изаберите најбоље и потрудите се да најбољи изаберу вас. Ваши квалитети јесу прича на дуге стазе, покажите своју стабилност као најјачи адут. Финансије су и даље под вашом влашћу, а на улагање ћете се одлучити само након дуготрајне провере.

ЗДРАВЉЕ: Срећом, ви сте темељни у бризи о свом здрављу, али ево још мало прилога за летњу параноју. Чувајте свој осетљиви желудац и промените исхрану. Једете ли изван куће, посећујте проверена места. Не претерујте са избацивањем меса и млека, треба вам уравнотежена исхрана да вам поврати изгубљену енергију. Чувајте се великих врућина, склони сте проблемима с притиском и шећером.

Вага
Улажите у себе и ширите своје хоризонте. Припремите се на позитивне промене. Изазовни летњи стајлинг нека буде прва од њих!

ЉУБАВ: Љубав је безобразна и насумична појава коју не можете испланирати, можда јој се само надати. Свака калкулација је унапред погрешна. Оно што је заиста у вашој моћи јесте да јој пружите прилику. Излазите на нова места, упознајте нове људе, размишљајте и понашајте се мало другачије. Љубав ће нањушити промену у вама и прићи вам кад се најмање надате. Ваша права фаза промене стиже крајем лета, а до тада окусите мало увертире у ново животно раздобље. Једно пријатељство се загрева и мења боје. Размислите шта заиста осећате. Јесен доноси нове спознаје о старим стварима (и пријатељима).

ПОСАО: У вама кипе немир и нервоза јер осећате велику жељу за променом. То не значи да вам је тренутно на послу лоше, али ви сте жељни нових места, људи и изазова. Ваши инстинкти су добри, али морате порадити на стратегији. Искористите лето за додатну едукацију, консултације, прикупљање информација и потенцијалних сарадника. Свако улагање у себе отвара вам врата у нешто ново и узбудљиво. Са добром припремом јесен ће вам донети и већи успех него што сте се надали. Имате пуно посла, али добар циљ. Кад започне права гужва, више нећете имати времена за рад на себи. Радите ли самостално, чека вас низ малих, али исплативих послова.

ЗДРАВЉЕ: Што се тиче вашег општег психофизичког стања, имате више среће него памети. Нервозу сакупљате као сличице фудбалера уочи првенства. Не пронађете ли ускоро технику опуштања која вам одговара, очекујте хроничне и досадне тегобе. Дијагностика је на вашој страни и већину проблема можете брзо решити. Зато не занемарујте своје симптоме јер се не догађају неком другом и често не пролазе сами од себе. Овог лета вода је ваш најбољи пријатељ. Бићете склони умору и дехидрацији. Не потцењујте врућине.

Шкорпија
Истражите мистичну страну лета. Малим корацима до велике љубави, минимализмом до вамп лоока, стретцхингом до здравог тела.

ЉУБАВ: Можда ћете тешко поднети чињеницу да лето једноставно није најузбудљивије доба године, барем не за вас. Али, будимо до краја искрени, такво лето вам највише и одговара. Сусрета ће бити више него довољно, занимљиви људи, интригантна дружења и нова пријатељства испуњаваће ваш друштвени живот. За ону праву ватрометну љубав мораћете причекати још неко време. Уживајте у малим стварима и ослушкујте туђа искуства и мишљења. За вас можда неуобичајено, али љубав се понекад крије у безазленој наклоности драгог пријатеља. Најважније од свега - овог лета вам сасвим сигурно неће бити досадно.

ПОСАО: Ваши успеси немају никакве везе са срећом. Све што постижете јесте резултат марљивог рада кроз дуже раздобље. Ваши сарадници и те како добро знају да се могу ослонити на вас и да ћете радити и за тројицу кад је потребно. Полако сазрева раздобље у којем ће вам се вратити све уложено. Не опуштајте се, сада је тренутак да запнете највише. Препоруке и добро мишљење ваших колега отвориће вам нове могућности. Сад вам само треба довољно храбрости да закорачите у нешто ново. Имате изврсну прилику за покретање свог посла, ако то желите. Не бојте се велике одговорности и уговора. Ви то можете да савладате боље него остали.

ЗДРАВЉЕ: Ваши зглобови памте све што им чините: дуготрајно седење за компјутером, спорадично бављење спортом, пијано читање Камасутре. Зато немојте да се чудите када вас боли кичма или неки други део тела. Само редовно бављење циљаним вежбама за истезање мишића може да вас извући из ове бољке. Шта вам треба да на плажи, уместо да дотрчите попут љепотице из Баywатцха, погрбљено молите некога да вас одведе до најближе амбуланте.

Стрелац
У љубави и послу пронађите зен, из исхране избаците шећер, а у свој номадски стил убаците шта год вам је драго!

Љубав: Вруће и страствено годишње доба вас је оставило хладним. Суморни облаци над вашим љубавним животом већ дуго заклањају сунце, а тренд се наставља и преко лета. Стрелци у вези су на рубу снага због захтева партнера. Пробајте одговорити на питање пресудно за будућност ваше везе. Да ли је партнер презахтеван или сте ви неспремни да дате све од себе? За одржавање здравог односа мораћете се потрудити. Слободни Стрелци склони су површности и већином доносе криве процене. Слободно се забављајте, али за озбиљнију везу причекајте паметније дане. Разочарања нема кад нема ни очекивања.

Посао: Ваша најбоља летња пословна стратегија је годишњи одмор од 3 месеца. Сваки тренутак који проведете у интеракцији са сарадницима носи у себи потенцијални сукоб. Тешко је рећи ко је крив за лошу комуникацију, али засад анализирајте само себе. Истина је да сте склонији песимизму него оптимизму, што вам иначе нимало не сличи. Сарадња с пријатељима је добра. У овом раздобљу нећете постићи много успеха, али ћете стећи драгоцена знања о будућим потезима. Клоните се било каквих инвестиција, тренутно нисте у фази доношења мудрих одлука. Што се тиче било каквог шопинга, постоји само једна правилна одлука – целибат.

Здравље: Шта учинити с нагомиланим стресом и љутњом? Избор је на вама, али дефинитивно морате учинити нешто. Медитација, јоггинг или карате, сасвим је свеједно. С толиком количином стреса једноставно не можете нормално функционирати. Иначе сте доброг здравља, иако повремено склони шећерним оргијама. Чешће једите рибу, а кожу и тело прочишћавајте алгама, море је овог лета ваш савезник.

Јарац
Све сте испланирали: сусрет са сродном душом, нови посао, нову исхрану. Сад вам још само преостаје скупити храбрости и закорачити у своје жеље.

Љубав: Љубави приступате као врло важном пројекту који захтева прецизно планирање (што је корисно, али помало застрашујуће). Овог лета ништа вам не стоји на путу, шта год замислите, можете и остварити. Јарци у вези спремни су за велике кораке, а спремна је и друга страна. Покренућете важне ствари које ће одредити вашу стабилну будућност. Слободни Јарцу имају натпросечне шансе упознати сродну душу. Не брините, знаћете кад је угледате. Уз такву љубав све остале изгледају глупе и досадне. Пуно ћете излазити и дружити се с људима. Одговара вам излазак из усамљене фазе, а и не мора свако познанство нужно завршити заљубљивањем.

Посао: Волите играти на сигурно, али мењате ћуд у непредвидљивог хазардера. Ваше акције су необичне само на први поглед. Иза ваше жеље за променом крију се месеци посматрања, анализирања, ослушкивања и пропитивања. Једноставно нисте тип за игре на срећу, ви више верујете у реалност. Нећете срљати у ништа што нисте добро проценили, а након првог корака све што вам даље треба је храброст.

Здравље: Ваш урођени аскетски стил исхране засад вас је добро служио. Проблеми са желудцем и жлездама лако ће се отклонити ако останете на скромним и храњивим оброцима. Супице, поврће, природни сокови и чајеви ваши су најбољи пријатељи. Борит ћете се са сувом кожом, а покушајте избећи и претерано третирање косе хемикалијама.

Водолија
Дуге летње ноћи доносе сањарење о новој љубави, а дуги летњи дани прековремене сате на послу. То може преживети само талентована Водолија!

ЉУБАВ: Осећате како се љубав шуња око вас цело пролеће, а слично ће бити и у лето. Врло сте романтични и идеализујете осећања. У томе нема ништа лоше, заправо ћете због своје сензибилности лакше отворити своје срце када љубав заиста и наиђе. Изађите у свет и отворите се новим искуствима. Ништа се неће догађати брзо, проћи ћете спори процес упознавања, занесености и размишљања. Дајте себи времена, заиста вам се нигде не жури. Негујте пријатељску страну љубави, она ће вас одвести даље од било какве страсти. Кад будете спремни за везивање, све ће се догодити само од себе. Водолије у вези учврстиће свој однос и планираће велике ствари.

ПОСАО: Пословна ситуација врло је стабилна, а ваша упорност и преданост само ће учврстити вашу позицију. Свако улагање знања и времена у нови пројект ће се исплатити. Имате иновативне идеје, али и добре методе за њихово остваривање. Ко буде улагао у вас, улаже у будућност. Привући ћете пажњу конкуренције. Ваше финансије знатно се побољшавају. Награда за заслужени рад само ће вас још више мотивисати. Размишљаћете о куповини некретнине. Уз све пословне активности нећете имати превише времена за годишњи одмор. Тек када се уверите да држите све конце у рукама, дозволићете себи краћи бег од обавеза.

ЗДРАВЉЕ: Узбудљива љубавна и пословна збивања узеће свој данак сну. Не спавате довољно, а што је још горе, то не доживљавате као велики проблем. Ако сте већ ноћна птица, пронађите барем дању време за потпуну релаксацију. Шетња у природи или јога вратиће вам изгубљену енергију. Као велики поборник природне козметике одважићете се на израду козметичких препарата у кућној радиности. Не претерујте са експериментисањем, имате осетљиву кожу која се дуго опоравља од алергија.

Рибе
Чувајте оно што имате, али слободно сањарите о бољем послу и новој љубави. Уместо у схоппинг крените на џогинг!

ЉУБАВ: Ако сте тренутно усамљени и без јасне визије о љубавној будућности, тешите се да је вама боље него „заузетима“. Рибе у вези проживљаваће изазовно раздобље у којем ће бити присиљене да решавају нагомилане проблеме. Не бојте се конструктивне свађе, преговора, па чак ни прекида. Останак у недефинисаном и исцрпљујућем односу најгоре је решење за вас. Слободне Рибе склоне су идеализовању и илузијама. Не наседајте на мађионичарске трикове, време ће показати јесте ли загризли за праву особу или је то био летњи хир. Вежбајте самопоуздање и критичко размишљање, тако ћете дочекати јесен без већих разочарања.

ПОСАО: Главна пословна лекција овог лета гласи: чувај оно што имаш и не доноси нагле одлуке. Наравно да у вама кипи већ дуже време и да маштате о бољем и срећнијем радном месту (о бољој плати не треба ни говорити). Често ћете се замишљати како у филмској сцени напуштате канцеларију заувек док вам мање сретне колеге аплаудирају и завиде вам. Ваше жеље за напретком су оправдане, само се стрпите док се поклопе повољније околности. Нека вас мотивише чињеница да имате позицију с које можете да кренете даље. Лето доноси непредвиђене трошкове па будите штедљиви и заобилазите схоппинг центре. Јесен доноси побољшање, стрпите се још мало и држите песнице у џепу.

ЗДРАВЉЕ: Здравље вас служи добро, под условом да передузмете неколико мера за решавање стреса и чишћење од токсина. Привлачиће вас спортови с јачим темпом, трчање или вожња бицикла. Природни воћни сокови највише ће вам одговарати током летњих врућина. Никуда не идите без бочице са водом, склони сте дехидрацији. На мору не пропустите прилику за пливање, али без маратонских тура у непознато. Хвали море, држ’ се краја - чак и ако си Риба.

Извор: ЕЛЛЕ.РС

Коментари / 0

Оставите коментар