Маја Николић шутнута из странке!

Маји Николић није се посрећило да направи успех у политичким водама. Она је недавно избачена из Републиканске партије, на чијем челу се налази Никола Сандуловић, бивши Ђинђићев телохранитељ, због свађе са њеним функционерима.

Забава 21.08.2016 | 14:02
Маја Николић шутнута из странке!
Певачица је овом одлуком врха партије остала без функције шефа кабинета директора странке Николе Јеликића.

"Маја ми је јавила да више није у Републиканској странци. Рекла ми је да је погрешила што је уопште и улазила у политику. Она је раније била члан Српске напредне странке, где се такође није прославила, а ово сада јој је за наук да више не покушава да се бави тиме.

Претпостављам да је свађа настала због тога што је Сандуловићева странка није прешла цензус на недавним изборима, а још су оптужени и за фалсификовање потписа у које је и Маја уплетена. Управо је с председником имала најжешћи сукоб", рекао је извор упућен у дешавања.

Са друге стране Николићева негира да је напустила странку због неспоразума с њеним функционерима.

"Мој ангажман је истекао. Била сам ангажована као промо лице за време кампање и то је то", тврди певачица.

Међутим Маја је на почетку кампање изјавила супротно од онога што сада говори. Тада се сама похвалила да је шеста на листи за избор посланика.

"Драго ми је што су мој председник и председништво увидели моју искрену жељу и борбу да нам сутра буде боље, па су ме поставили на ту функцију, коју ћу обављати савесно. Пошто сам сигурна да ћемо имати велики број гласова, надам се да ћу и ја ући у парламент", рекла је Николићева у марту ове године.

Извор: Вестионлине

Коментари / 0

Оставите коментар