Зидан је нешто причао, а онда...!

Погледајте какво су изненађење тренеру, али и новинарима, приредили фудбалери Реала после тријумфа над Севиљом у УЕФА Суперкупу.

Фудбал 10.08.2016 | 16:00
Зидан је нешто причао, а онда...!
Утакмица је била незаборавна, али памтиће се и конференција за медије потом!

Фудбалери Реал Мадрида, након што су избегли пораз у 93. минуту, а потом у продужецима оборили Севиљу и освојили УЕФА Суперкуп, улетели су са шампањцем у пресс салу и прекинули излагање свог тренера Зинедина Зидана.

Зидан, који је освојио трофеј и у другом евро-финалу у каријери, прво је био збуњен, па насмејан, а на крају потпуно исполиван, но није прекинуо разговор с новинарима, већ је рекао...

"Имамо веома добар тим, имамо искусне играче и младе играче, а управо то желим у свом тиму. У екипи није било четворице или петорице стандардних, али ово је добар тим. На крају се све своди на екипу, група је важна", рекао је Зидан.

Он је ипак издвојио капитена Рамоса.

"Серхио Рамос је наш капитен, важан играч и увек је ту да нам заради трофеј. Нисам му давао посебне инструкције, а са таквим играчем се увек види разлика на терену. Он је сазрео као играч, а у овом финалу био је управо тамо где је требало да буде", навео је бивши фудбалер Реала и француске репрезентације Зидан.

Фудбалер мадридског Реала Дани Карвахал, стрелац победничког гола у продужецима против Севиље, рекао је да његов тим никада не предаје и да је веровао у тријумф.

Реал је после великог преокрета славио у Трондхајму, прво је Серхио Рамос у последњим минутима регуларног тока обезбедио продужетке, да би Карвахал у 119. постигао погодак за победу.

"Главна парола у Реалу је 'никад не одустај'. Голови после истека 90. минута и у финишу направили су нас шампионима. Украо сам лопту, видео слободан простор и погодио... Ипак, најважније је да смо освојили трофеј", рекао је Карвахал за телевизију Антена.

Одлични десни бек истиче да првак Европе има веома јак и дуг састав, што потврђује чињеница да је против Севиље био без петорице првотимаца, укључујући Кристијана Роналда и Герета Бејла.

"Наши играчи из омладинске школе имају велику жељу и ентузијазам. Сви они једног дана желе да играју за први тим Реала, а против Севиље су многи показали да имају квалитет", рекао је Карвахал, играч који је поникао у Реаловој школи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар