Zidan je nešto pričao, a onda...!

Pogledajte kakvo su iznenađenje treneru, ali i novinarima, priredili fudbaleri Reala posle trijumfa nad Seviljom u UEFA Superkupu.

Fudbal 10.08.2016 | 16:00
Zidan je nešto pričao, a onda...!
Utakmica je bila nezaboravna, ali pamtiće se i konferencija za medije potom!

Fudbaleri Real Madrida, nakon što su izbegli poraz u 93. minutu, a potom u produžecima oborili Sevilju i osvojili UEFA Superkup, uleteli su sa šampanjcem u press salu i prekinuli izlaganje svog trenera Zinedina Zidana.

Zidan, koji je osvojio trofej i u drugom evro-finalu u karijeri, prvo je bio zbunjen, pa nasmejan, a na kraju potpuno ispolivan, no nije prekinuo razgovor s novinarima, već je rekao...

"Imamo veoma dobar tim, imamo iskusne igrače i mlade igrače, a upravo to želim u svom timu. U ekipi nije bilo četvorice ili petorice standardnih, ali ovo je dobar tim. Na kraju se sve svodi na ekipu, grupa je važna", rekao je Zidan.

On je ipak izdvojio kapitena Ramosa.

"Serhio Ramos je naš kapiten, važan igrač i uvek je tu da nam zaradi trofej. Nisam mu davao posebne instrukcije, a sa takvim igračem se uvek vidi razlika na terenu. On je sazreo kao igrač, a u ovom finalu bio je upravo tamo gde je trebalo da bude", naveo je bivši fudbaler Reala i francuske reprezentacije Zidan.

Fudbaler madridskog Reala Dani Karvahal, strelac pobedničkog gola u produžecima protiv Sevilje, rekao je da njegov tim nikada ne predaje i da je verovao u trijumf.

Real je posle velikog preokreta slavio u Trondhajmu, prvo je Serhio Ramos u poslednjim minutima regularnog toka obezbedio produžetke, da bi Karvahal u 119. postigao pogodak za pobedu.

"Glavna parola u Realu je 'nikad ne odustaj'. Golovi posle isteka 90. minuta i u finišu napravili su nas šampionima. Ukrao sam loptu, video slobodan prostor i pogodio... Ipak, najvažnije je da smo osvojili trofej", rekao je Karvahal za televiziju Antena.

Odlični desni bek ističe da prvak Evrope ima veoma jak i dug sastav, što potvrđuje činjenica da je protiv Sevilje bio bez petorice prvotimaca, uključujući Kristijana Ronalda i Gereta Bejla.

"Naši igrači iz omladinske škole imaju veliku želju i entuzijazam. Svi oni jednog dana žele da igraju za prvi tim Reala, a protiv Sevilje su mnogi pokazali da imaju kvalitet", rekao je Karvahal, igrač koji je ponikao u Realovoj školi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar