Волков у Земунелу, Николић га хоће!

Могућ повратак искусног левог бека у Партизан!

Фудбал 10.08.2016 | 16:30
Волков у Земунелу, Николић га хоће!
Владимир Волков и Партизан – можда опет заједно!

Искусни леви бек, који иза себе има успешан четворогодишњи мандат међу црно-белима, могао би до краја прелазног рока да се врати у Хумску 1, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Волков последњих дана тренира у Спортском центру „Земунело“, заједно са фудбалерима Телеоптика, одржавајући форму и чекајући наредни ангажман, после разлаза са Мехеленом. А постоје неговештаји да би то могао да буде управо Партизан, из којег се прошлог лета отиснуо ка Белгији, да би пролећну сезону провео на позајмицу у пољском Леху.

Наиме, нови шеф стручног штаба Партизана Марко Николић благонаклоно гледа каВладимиру Волкову, има изузетно високо мишљење о његовим играчким и људским квалитетима, о чему сведочи период сарадње од децембра 2013. до марта 2015. Зато се ових дана, као једна од идеја, помиње евентуални повратак репрезентативца Црне Горе.

Само, реализација посла није баш једноставна. Из више разлога. Два су доминантна. Први се тиче чињенице да Партизан у овом тренутку има два лева бека (20-годишњег МирославаБогосавца и 25-годишњи новајлија из Јавора Немања Милетић), па се у клубу чује и „ДА“ и „НЕ“ на тему доласка Волкова, чије искуство би свакако било драгоцено. С друге стране, и сам Волков очекује да до краја прелазног рока добије понуду неког иностраног клуба, а дотле одржава форму са Телеоптиком.

Мада, ако Марко Николић процени да му је потребан... Партизанов позив се, једноставно, не одбија.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар