Volkov u Zemunelu, Nikolić ga hoće!

Moguć povratak iskusnog levog beka u Partizan!

Fudbal 10.08.2016 | 16:30
Volkov u Zemunelu, Nikolić ga hoće!
Vladimir Volkov i Partizan – možda opet zajedno!

Iskusni levi bek, koji iza sebe ima uspešan četvorogodišnji mandat među crno-belima, mogao bi do kraja prelaznog roka da se vrati u Humsku 1, saznaje MOZZART Sport.

Volkov poslednjih dana trenira u Sportskom centru „Zemunelo“, zajedno sa fudbalerima Teleoptika, održavajući formu i čekajući naredni angažman, posle razlaza sa Mehelenom. A postoje negoveštaji da bi to mogao da bude upravo Partizan, iz kojeg se prošlog leta otisnuo ka Belgiji, da bi prolećnu sezonu proveo na pozajmicu u poljskom Lehu.

Naime, novi šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić blagonaklono gleda kaVladimiru Volkovu, ima izuzetno visoko mišljenje o njegovim igračkim i ljudskim kvalitetima, o čemu svedoči period saradnje od decembra 2013. do marta 2015. Zato se ovih dana, kao jedna od ideja, pominje eventualni povratak reprezentativca Crne Gore.

Samo, realizacija posla nije baš jednostavna. Iz više razloga. Dva su dominantna. Prvi se tiče činjenice da Partizan u ovom trenutku ima dva leva beka (20-godišnjeg MiroslavaBogosavca i 25-godišnji novajlija iz Javora Nemanja Miletić), pa se u klubu čuje i „DA“ i „NE“ na temu dolaska Volkova, čije iskustvo bi svakako bilo dragoceno. S druge strane, i sam Volkov očekuje da do kraja prelaznog roka dobije ponudu nekog inostranog kluba, a dotle održava formu sa Teleoptikom.

Mada, ako Marko Nikolić proceni da mu je potreban... Partizanov poziv se, jednostavno, ne odbija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar