Хало, Лондон: Зидан зове Србина, Челсију 40.000.000!

Муса Сисоко и српски репрезентативац фигурирају као главне мете Мадриђана до краја прелазног рока!

Фудбал 10.08.2016 | 17:00
Хало, Лондон: Зидан зове Србина, Челсију 40.000.000!
Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан заинтересован је за Немању Матића, али председник Краљевског клуба Флорентино Перез има другу жељу. То је Муса Сисоко, за којег смо већ писали да су Мадриђани загризли. Зидан је велики Матићев љубитељ, иако српски репрезентативац није био у форми прошле сезоне. Реал Мадрид започиње поход на титулу у Примери 21. августа против Реал Сосиједада и Зидан жели да комплетира тим до тада. Лос Бланкоси су спремни да за једног од фудбалера издвоје 40.000.000 евра, а питање је за кога ће се одлучити. 

Рафаел Бенитез и Антонио Конте неће тако лако пустити своје пулене. Свраке, које су прошле сезоне испале у Чемпионшип траже минимум 42.000.000 евра за француског репрезентативца. На столу Њукасла је понуда да пут Енглеске на једногодишњу позајмицу уз новац крену и двојица младих играча Реала Маријано Дијаз и Маркос Љоренте,док је познато да Конте озбиљно рачуна на Матића у предстојећој сезони, иако је на његову позицију дошао Н'Голо Канте из Лестера.

Подсетимо, Немања Матић је у јулу поручио да је Контеов долазак на Стамфорд Бриџ учинио да се поново осети пожељним и важним у екипи. За њега су се распитивали и Јувентус и Манчестер Јунајтед, а поред Контеа, ургирао је и Челсијев власник Роман Абрамович који је лично звао Србина да остане у Лондону.
"Оно што ми је Конте рекао натерало ме је да се посебно осећам. У добрим сам односима са њим. Уосталом, као и сваки играч Челсија. Било ми је важно да чујем да сам део његових планова. У клубу сам две и по године и увек сам давао све од себе и тако ће бити све док сам део тима", рекао је тада Матић.

Стамени играч средине терена присетио се прошле сезоне у којој је Челси завршио на 10. месту. Велико разочарање за навијаче Плаваца.

"Била је то чудна сезона. Сувишно је да кажем да сам незадовољан пласманом, али било је много ствари због којих ми је било тешко, али не бих сада о томе", подвукао је Матић.

Српски репрезентативац се у јануару 2014. годинеа вратио у редове Плаваца из Бенфике, а раније је играо за Колубару, Кошице и Витесе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар