Halo, London: Zidan zove Srbina, Čelsiju 40.000.000!

Musa Sisoko i srpski reprezentativac figuriraju kao glavne mete Madriđana do kraja prelaznog roka!

Fudbal 10.08.2016 | 17:00
Halo, London: Zidan zove Srbina, Čelsiju 40.000.000!
Trener Real Madrida Zinedin Zidan zainteresovan je za Nemanju Matića, ali predsednik Kraljevskog kluba Florentino Perez ima drugu želju. To je Musa Sisoko, za kojeg smo već pisali da su Madriđani zagrizli. Zidan je veliki Matićev ljubitelj, iako srpski reprezentativac nije bio u formi prošle sezone. Real Madrid započinje pohod na titulu u Primeri 21. avgusta protiv Real Sosijedada i Zidan želi da kompletira tim do tada. Los Blankosi su spremni da za jednog od fudbalera izdvoje 40.000.000 evra, a pitanje je za koga će se odlučiti. 

Rafael Benitez i Antonio Konte neće tako lako pustiti svoje pulene. Svrake, koje su prošle sezone ispale u Čempionšip traže minimum 42.000.000 evra za francuskog reprezentativca. Na stolu Njukasla je ponuda da put Engleske na jednogodišnju pozajmicu uz novac krenu i dvojica mladih igrača Reala Marijano Dijaz i Markos Ljorente,dok je poznato da Konte ozbiljno računa na Matića u predstojećoj sezoni, iako je na njegovu poziciju došao N'Golo Kante iz Lestera.

Podsetimo, Nemanja Matić je u julu poručio da je Konteov dolazak na Stamford Bridž učinio da se ponovo oseti poželjnim i važnim u ekipi. Za njega su se raspitivali i Juventus i Mančester Junajted, a pored Kontea, urgirao je i Čelsijev vlasnik Roman Abramovič koji je lično zvao Srbina da ostane u Londonu.
"Ono što mi je Konte rekao nateralo me je da se posebno osećam. U dobrim sam odnosima sa njim. Uostalom, kao i svaki igrač Čelsija. Bilo mi je važno da čujem da sam deo njegovih planova. U klubu sam dve i po godine i uvek sam davao sve od sebe i tako će biti sve dok sam deo tima", rekao je tada Matić.

Stameni igrač sredine terena prisetio se prošle sezone u kojoj je Čelsi završio na 10. mestu. Veliko razočaranje za navijače Plavaca.

"Bila je to čudna sezona. Suvišno je da kažem da sam nezadovoljan plasmanom, ali bilo je mnogo stvari zbog kojih mi je bilo teško, ali ne bih sada o tome", podvukao je Matić.

Srpski reprezentativac se u januaru 2014. godinea vratio u redove Plavaca iz Benfike, a ranije je igrao za Kolubaru, Košice i Vitese.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar