Видео - Лудост и храброст: Клинац од 13 година јурца 320 км/ч!

Богати Американац Амрик Агакани спрема сина за преузимање породичне компаније и даје му у руке Бугатијев „вејрон“ како би доказао да је његов наследник најбржи тинејџер у САД!

Остали спортови 23.08.2016 | 16:45
Видео - Лудост и храброст: Клинац од 13 година јурца 320 км/ч!
Да ли је баш све уреду са оцем који дечаку старом само 13 година повери спортски аутомобил како би малецки могао да јурца брзином од 320 км/ч? Разуме се да ту нису чиста посла, па чак и ако је реч о неспорно талентованом момчићу. Говоримо о Стивену Агаканију који је у својим тинејџерским годинама стигао до школе спортског аутомобилизма под покровитељством славног Ламборгинија.

Не, ми би се сигурно сложили да родитељи дечаку његових година нуде волан картинга, јер истини за вољу тим путем су корачали многи попут Михаела Шумахера, али за Бугатијев „вејрон“ је потребно много више од пуког ентузијазма. Баш то је учинио Стивенов отац,Армик на аутодрому у Колораду у оквиру скупа ентузијаста, љубитеља скупих спортских аутомобила.

На сву срећу Стивен је успео да вози брзином од 200 миља на час, што прерачунато у европске мере износи бруталних 320 километара на час за воланом „вејрона“. Армик Агакани је због тога поносан на синчића изјавио како је његов наследник одличан ђак и како му је животни циљ преузимање очеве консалтинг фирме. Остаје само да се запитамо колико ће тинејџер надаље остати заинтересован за досадан посао у канцеларији када је већ заражен октанским вирусом и „вејроновим“ чарима...



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар