"Српска мора боље" - изборни слоган ПДП-а

Партија демократског прогреса је одржала сједницу Главног избор ног штаба којој су присуствовали предсједници свих девет регионалних одбора. Верификован је главни слоган странке у наступајућој кампањи – „Српска мора боље".

Република Српска 29.07.2016 | 20:03
"Српска мора боље" - изборни слоган ПДП-а
„Српска мора боље" – то је слоган, главни политички оквир и порука са којом ПДП улази у кампању.

Почетак кампање ПДП биће озваничен у петак, 2. септембра, окупљањем и дружењем са грађанима на Тргу Крајине у Бањалуци, каже Игор Црнадак, потпредсједник одбора.

Од локалних избора очекује да буду наставак промјена. Очекивања ПДП-а су да направи најбољи резултат на локалним изборима од како странка постоји, да имају највећи број одборника до сада, да задрже позицију начелника у Требињу, те побједу кандидата Савеза за промјене у Бања Луци.

Већ током августа челници ПДП-а ће настојати да буду присутни на свим значајнијим масовним догађајима и окупљањима, односно са народом, како би приближили своје локалне програме и кључне политичке поруке, али без увредљиве реторике, закључио је Црнадак.

(БН телевизија)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Деки

29.07.2016 18:29

Ако вам је то слоган онда мој глас немате! Цак и у овом слогану ви избјегавате преузети одговорност, као и Иваниц сада! Много боље би звуцало "Српска са нама мозе боље" или "за бољу Српску". Слоган "Српска мора боље" је јасан, али гдје је ПДП ту бар индиректно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.07.2016 18:45

Па ПДП је ту да критикује ове на власти. Коалиција СНСД - НСП це опет узети власт на свим нивоима са оваквима

Name

дфк

29.07.2016 19:43

Супље, испрано, безвољно. Промасен слоган, као да намјермо то раде

Name

Дејан М.

29.07.2016 20:27

Имате ли Ви неког људи да зна како се прави слоган? Има ли неко да зна дати сваком слову знацење? Радите ли Ви људи несто како треба? Како би ви водили дрзаву? Али стварно сте толико непрофесионални да је то .........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

30.07.2016 06:56

Среца па не одлуцују о томе велеуми као сто сте ти и Деки...морате наци неку обавезу себи, обавезно!