Виера: Даћу живот за саиграче, тим и клуб!

Уго Виеира, један од најбољих играча Црвене звезде, каже да би "дао живот на терену за саиграче, цео тим и клуб".

Фудбал 23.07.2016 | 23:00
Виера: Даћу живот за саиграче, тим и клуб!
"Звезда је моја кућа. Сви знају да је мој циљ да стално побеђујем. Желим да останем овде где се осећам добро. Желим да уђемо у Лигу шампиона и да играмо са најбољима. Зато је за мене тренутно меч са Лудогорецом најважнији у каријери. Таква је ситуација и у целом клубу. Сви зависимо од тог меча", рекао је Виеира у интервјуу за Новости.

Сјајни португалски нападач је прошле сезоне био један од најзаслужнијих за нову титулу црвено-белих, заједно са Александром Катаијем поделио је титулу најбољег стрелца, па се може рећи да су се поједини навијачи некоректно понели према њему – када су му звиждали док је излазио из игре против Валете, иако је неспорно да није био на свом нивоу у оба сусрета са Малтежанима.

"Чак и ако Лудогорецу дам три гола, можда ће неко говорити лоше о мени. Увек ће бити оних који нису задовољни, не осврћем се на то. Свестан сам да нисам још у форми, а навикао сам навијаче на голове. Ово је велики клуб и нормално је да се очекује да увек будеш на највишем нивоу. Брзо пада у заборав све добро што урадиш. Али, увек дајем максимум и желим да помогнем. Нико не може да ми замери да се не борим и не дајем све. Јер ћу увек дати живот на терену, за саиграче, цео тим, клуб", нагласио је Виеира и додао:

"Некада се ствари не одвијају како желиш, а кључ је да и у том тренутку наставиш да дајеш максимум. Још тражим форму, а сада почиње и шампионат, па верујем да ће ми и то помоћи да се спремим за Лудогорец. Али, мени је само битно да Звезда побеђује, то желим више од свега. Наставићу да усрећујем навијаче, шта год они мислили о мени".

Подршку целог тима Уго пренео је Мичел Доналд, холандски везиста који је био стрелац сјајног гола за изједначење против Валете, да би црвено-бели на крају стигли до преокрета (2:1).

"Уго можда није у форми у каквој је био, али он има пуну подршку целог тима. Ми смо фамилија, некад сам ја лош, некад неко други, али се сви подржавамо, поштујемо и чинимо све да превазиђемо тешке моменте. Уго је прошле сезоне постигао 20 голова, даваће их поново", додао је Доналд у причи за Новости.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар