„Покемон ГО“ престигао и филмове за одрасле

Апликација која је настала као првоаприлска шала, за мање од четири месеца постала је глобални феномен. Гејмере је истерала на улице из ушушканих соба, а милиони су спремни да хватају покемоне и да се боре са њима. Игра „Покемон ГО“ је толико уздрмала свет да се на претраживачу „Гугл“ њено име куца чешће него порно-филмови!.

Информационе технологије 18.07.2016 | 09:44
„Покемон ГО“ престигао и филмове за одрасле
Само седам дана након што је игра са маленим чудовиштима (поцкет монстерс) стигла у САД, Аустралију и на Нови Зеланд, Покемон ГО иза себе оставио је Твитер, друштвену мрежу која само у Америци има 65 милиона корисника.

Сервери који су неопходни за функционисање игре непрекидно падају под налетом популарности. Колико је јака „покемон манија“ говори и податак да су и филмови за одрасле, који су увек били најтраженији садржај на интернету, пали на листи претраживања.

Неки су и очекивали да ће покемони прекинути доминацију порно-филмова, али нико није могао ни да сања да ће се то десити овако брзо.

Тек с времена на време се појаве приче које засене примат порнографије, бар на кратко, као што је то био случај са Брегзитом.

Покемон ГО је по броју укуцавања у претраживач заузео прво место 11. јула и и даље напредује.
Највеће интересовање је у оним земљама у којима је игра већ доступна, али се Гуглконсултује по питању појма Покемон ГО и у Канади и Холандији где се долазак игре очекује веома ускоро.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар