Проговорио о односу са бившом супругом

Славни глумац Богдан Диклић открио је у каквим је односима са бившом супругом Дијаном Маројевић и колико често виђа њихову ћерку Софију.

Србија 17.07.2016 | 16:00
Проговорио о односу са бившом супругом
Диклић се пре годину дана развео од глумице и професорке на Факултету драмских уметности у Београду, а он је сада проговорио о брачном неуспеху.

"Ја сам сад у узрасту кад бих радије давао него примао", рекао је глумац за медије у Хрватској, где се тренутно налази поводом Пулског филмског фестивала.

"Имамо предиван однос, моја бивша супруга и ја. Ми смо и даље родитељи и не држимо се оног судског, оног сваки други викенд", изјавио је глумац за "Ин Магазин".

Богдан са Дијаном има 14-годишњу ћерку Софију.

"Доста је повукла по жениној линији. Богу хвала, по жени лепоту (смех). А по мојој линији - моја покојна мајка Софија је била јако духовита. Наше дете Софија је страшно духовито дете", похвалио се. Додаје да је пре очинства био егоцентрик.

"Нисам знао шта ми се догодило кад се Софијица родила. Одмах сам је заволео. Ја сам био самотњак, то је мени био први брак, с 47 година сам се оженио. И онда схватите да нисте центар света, да безусловно волите".

Како се шушкало, проблеми у Диклићевом браку појавили су се недуго након што се суочио са озбиљним здравственим проблемима. Године 2009. имао је срчани удар, а након тога је доживео још два.

"Имао сам здравствених тегоба високог ризика, и то трећи пут. Мислим да сам остао због своје ћерке, да је тако решено горе", рекао је глумац.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

боро

17.07.2016 15:02

Нико неможе бити будала ко мушко , нажалост и ја сам мушко -------- био , а испао сам једна обична п...ца , све ради дијеце , која ме сад не ј...у ни два посто , поготово мамин син . Жене знају шта раде , скину кожу и ћао , оне су без емоција и врло су окрутне и покварене . ако хоћете објавите .

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

17.07.2016 16:12

Боро тако је !

Name

Тама

17.07.2016 16:23

Зива истина .ко хоце признати....

Name

Баш тако

17.07.2016 17:20

Жене су далеко хладније од мушкараца и само гледају свој лични интерес. Док јој требаш ту је, а ако она теби затреба, можеш се сликати. Већином је тако. Има и другачијих али хајде их надји.