Progovorio o odnosu sa bivšom suprugom

Slavni glumac Bogdan Diklić otkrio je u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Dijanom Marojević i koliko često viđa njihovu ćerku Sofiju.

Srbija 17.07.2016 | 16:00
Progovorio o odnosu sa bivšom suprugom
Diklić se pre godinu dana razveo od glumice i profesorke na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a on je sada progovorio o bračnom neuspehu.

"Ja sam sad u uzrastu kad bih radije davao nego primao", rekao je glumac za medije u Hrvatskoj, gde se trenutno nalazi povodom Pulskog filmskog festivala.

"Imamo predivan odnos, moja bivša supruga i ja. Mi smo i dalje roditelji i ne držimo se onog sudskog, onog svaki drugi vikend", izjavio je glumac za "In Magazin".

Bogdan sa Dijanom ima 14-godišnju ćerku Sofiju.

"Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete", pohvalio se. Dodaje da je pre očinstva bio egocentrik.

"Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, s 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite".

Kako se šuškalo, problemi u Diklićevom braku pojavili su se nedugo nakon što se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Godine 2009. imao je srčani udar, a nakon toga je doživeo još dva.

"Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje ćerke, da je tako rešeno gore", rekao je glumac.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

boro

17.07.2016 17:02

Niko nemože biti budala ko muško , nažalost i ja sam muško -------- bio , a ispao sam jedna obična p...ca , sve radi dijece , koja me sad ne j...u ni dva posto , pogotovo mamin sin . Žene znaju šta rade , skinu kožu i ćao , one su bez emocija i vrlo su okrutne i pokvarene . ako hoćete objavite .

ODGOVORITE
Name

pop

17.07.2016 18:12

Boro tako je !

Name

Tama

17.07.2016 18:23

Ziva istina .ko hoce priznati....

Name

Baš tako

17.07.2016 19:20

Žene su daleko hladnije od muškaraca i samo gledaju svoj lični interes. Dok joj trebaš tu je, a ako ona tebi zatreba, možeš se slikati. Većinom je tako. Ima i drugačijih ali hajde ih nadji.