Јокан чека Митра и Рафу на премијери у Чемпионшипу!

Астон Вила сезону започиње против Шефилд Венздеја на Хилсбороу два дана касније.

Фудбал 25.06.2016 | 15:30
Јокан чека Митра и Рафу на премијери у Чемпионшипу!
Рафаел Бенитез и Њукасл нови друголигашки живот започињу у петак (5. августа) гостовањем на Крејвен Котиџу против Фулама. Биће то уједно и дуел два СрбинаАлександра Митровића и Славише Јокановића, који ће и у новој сезони седети на клупи лондонског клуба.

Свраке се после неколико година у Премијер лиги враћају међу друголигаше, али немају намеру да се дуго задрже у њој. Желе експресан повратак у елиту, а корак ка том циљу је и договор да Бенитез остане на кормилу тима са севера Енглеске. Први меч на домаћем терену за Њукасл уследиће у другом колу против Хадерсфилфа (13. августа). 

Још један енглески великан овог лета ће играти у нижем рангу. Астон Вила сезону започиње дербијем на Хилсбороу против финалисте овогодишњег плеј-офа Шефилд Венздеја у недељу поподне (7. августа). Биће то прва званична утакмица Роберта Ди Матеа на клупи Виле, а занимљиво да је први сезонски локални дерби са Бирмингемом на програму 29. октобра на Сент Ендрјузу.

Норич Сити, који је такође испао из Премијер лиге нову сезону у Чемпионшипу започиње на гостовању некадашњем шампиону Енглеске Блекбурну.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар