Мото ГП - Априлију дрма прелазни рок: Еспаргаро куца на врата уплашеног Брадла!

“Не знам шта се дешава иза сцене и на то не могу да утичем јер нема превише преосталих опција за мене”, тврди Штефан Брадл, садашњи мотоциклиста Априлије који би могао да остане без посла ушуња ли се Еспаргаро у његов бокс.

Остали спортови 18.06.2016 | 12:15
Мото ГП - Априлију дрма прелазни рок: Еспаргаро куца на врата уплашеног Брадла!
Шта ће бити ако Априлија наредне сезоне доведе Алекса Еспаргара? Ништа нарочито, али за немачког возача Штефана Брадла то ће бити аутоматски знак да тим више на њега не рачуна и да мора да крене пут нове средине. Али где може да оде Брадл? Он тренутно нема опције, и зависи од добре воље Априлије која већ по свему судећи размишља о понуди коју Еспаргаро не може одбити.

Еспаргаро који још увек брани боје Сузукија потврдио је током викенда у Барселони да је у преговорима са Априлијом, али и да је италијански произвођач већ потврдио ангажман Сема Лоуа за наредну сезону. Дакле други возач се не зна. Могуће је да Еспаргаро потиснеШтефана Бредла, па се о тој могућности већ увелико говори.

„ Много се дискутује у овом тренутку, али још увек ништа није одлучено. Не знам шта се дешава иза сцене и на то не могу да утичем. Нема превише преосталих опција за мене. Мој приоритет је да останем у тиму, а и они имају опцију са мном за следећу сезону. То је њихова одлука и они имају право да гледају и друге возаче. Време ће показати своје. Алекс није задовољан Сузукијем, знамо да је чудног карактера, тако да нисам превише забринут, али видећемо.” каже Брадл коме се тресе столица у Априлији, због опасности које са собом носи прелазни рок.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар