Moto GP - Apriliju drma prelazni rok: Espargaro kuca na vrata uplašenog Bradla!

“Ne znam šta se dešava iza scene i na to ne mogu da utičem jer nema previše preostalih opcija za mene”, tvrdi Štefan Bradl, sadašnji motociklista Aprilije koji bi mogao da ostane bez posla ušunja li se Espargaro u njegov boks.

Ostali sportovi 18.06.2016 | 12:15
Moto GP - Apriliju drma prelazni rok: Espargaro kuca na vrata uplašenog Bradla!
Šta će biti ako Aprilija naredne sezone dovede Aleksa Espargara? Ništa naročito, ali za nemačkog vozača Štefana Bradla to će biti automatski znak da tim više na njega ne računa i da mora da krene put nove sredine. Ali gde može da ode Bradl? On trenutno nema opcije, i zavisi od dobre volje Aprilije koja već po svemu sudeći razmišlja o ponudi koju Espargaro ne može odbiti.

Espargaro koji još uvek brani boje Suzukija potvrdio je tokom vikenda u Barseloni da je u pregovorima sa Aprilijom, ali i da je italijanski proizvođač već potvrdio angažman Sema Loua za narednu sezonu. Dakle drugi vozač se ne zna. Moguće je da Espargaro potisneŠtefana Bredla, pa se o toj mogućnosti već uveliko govori.

„ Mnogo se diskutuje u ovom trenutku, ali još uvek ništa nije odlučeno. Ne znam šta se dešava iza scene i na to ne mogu da utičem. Nema previše preostalih opcija za mene. Moj prioritet je da ostanem u timu, a i oni imaju opciju sa mnom za sledeću sezonu. To je njihova odluka i oni imaju pravo da gledaju i druge vozače. Vreme će pokazati svoje. Aleks nije zadovoljan Suzukijem, znamo da je čudnog karaktera, tako da nisam previše zabrinut, ali videćemo.” kaže Bradl kome se trese stolica u Apriliji, zbog opasnosti koje sa sobom nosi prelazni rok.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar