Фетел развезао језик: Не пада ми на памет да уложим вето на Рикардов долазак!

„Познајем добро Рикарда, не би требало да се размишља о неким проблемима или психолошким играма с њим“, каже Себастијан Фетел.

Остали спортови 18.06.2016 | 11:45
Фетел развезао језик: Не пада ми на памет да уложим вето на Рикардов долазак!
Кад Себастијан Фетел каже да му не пада на памет да искористи право вета на долазакДанијела Рикарда у Ферари, онда је то нешто на шта треба обратити пажњу. То у суштини значи да рајсфешлусом закључана уста Мауриција Аривабенеа ипак нешто причају са Ред Буловим асом иза затворених врата. Четвороструки шампион ипак у овој причи мало мути Рикардовуводу па додаје да би можда више волео Кимија Рајконена у истој улози у црвеном комбинезону.

"Сигурно бисмо се добро слагали, мислим да не би требало да се размишља о неким проблемима или психолошким играма. Познајем га добро, веома је лако радити са њим, сигурно да не би било деструктивних потеза", рекао је Фетел, и отворио мала врата за кулоарске приче о трансферима у Формули 1.

Немац је ипак помало мистериозан, одбија да конкретизује причу. Ко је, када и шта причао о Рикардовом доласку, он не говори. Баци варницу и повлачи се да би јавност могла и имала о чему да прича. Ипак, без читања између редова ту ће се нешто кувати јер је Данијел Рикардо пожељна Ф1 „удавача“.
"Нисам разговарао ни са ким у тиму, свакако да бих волео да Кими остане, али не питам се само ја. То је тема до које нисмо још дотакли, али када дође до тога верујем да ћемо се лако договорити“, каже Немац и оставља причу на клацкалици која ће показати чија је кацига тежа, Рајконенова или Рикардова. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар