Fetel razvezao jezik: Ne pada mi na pamet da uložim veto na Rikardov dolazak!

„Poznajem dobro Rikarda, ne bi trebalo da se razmišlja o nekim problemima ili psihološkim igrama s njim“, kaže Sebastijan Fetel.

Ostali sportovi 18.06.2016 | 11:45
Fetel razvezao jezik: Ne pada mi na pamet da uložim veto na Rikardov dolazak!
Kad Sebastijan Fetel kaže da mu ne pada na pamet da iskoristi pravo veta na dolazakDanijela Rikarda u Ferari, onda je to nešto na šta treba obratiti pažnju. To u suštini znači da rajsfešlusom zaključana usta Mauricija Arivabenea ipak nešto pričaju sa Red Bulovim asom iza zatvorenih vrata. Četvorostruki šampion ipak u ovoj priči malo muti Rikardovuvodu pa dodaje da bi možda više voleo Kimija Rajkonena u istoj ulozi u crvenom kombinezonu.

"Sigurno bismo se dobro slagali, mislim da ne bi trebalo da se razmišlja o nekim problemima ili psihološkim igrama. Poznajem ga dobro, veoma je lako raditi sa njim, sigurno da ne bi bilo destruktivnih poteza", rekao je Fetel, i otvorio mala vrata za kuloarske priče o transferima u Formuli 1.

Nemac je ipak pomalo misteriozan, odbija da konkretizuje priču. Ko je, kada i šta pričao o Rikardovom dolasku, on ne govori. Baci varnicu i povlači se da bi javnost mogla i imala o čemu da priča. Ipak, bez čitanja između redova tu će se nešto kuvati jer je Danijel Rikardo poželjna F1 „udavača“.
"Nisam razgovarao ni sa kim u timu, svakako da bih voleo da Kimi ostane, ali ne pitam se samo ja. To je tema do koje nismo još dotakli, ali kada dođe do toga verujem da ćemo se lako dogovoriti“, kaže Nemac i ostavlja priču na klackalici koja će pokazati čija je kaciga teža, Rajkonenova ili Rikardova. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar