Ако не преузмете ову апликацију, нестаће вам све фотке

Фацебоок је почео да упозорава своје кориснике, који су учитавали фотографије путем својих иОС уређаја да ће ти албуми нестати следећег месеца, јавља ТецхЦрунцх.

Информационе технологије 15.06.2016 | 06:21
Ако не преузмете ову апликацију, нестаће вам све фотке
Фацебоокова функција синхронизовања фотографија са иОС-а лансирана је 2012. године, а корисницима је омогућавала да аутоматски учитавају све фотографије са својих уређаја у приватни албум под именом "Сyнцед" или "Сyнцед фром Пхоне". Идеја је била да ће тако корисници лакше проналазити и делити фотографије с пријатељима на друштвеним мрежама.

Корисници сад добијају е-маилове и нотификације на Фацебооку да ће њихови албуми нестати 7. јула и да треба да или склоне фотографије или да инсталирају нову апликацију Моментс како би их задржали на Фацебооку. Након тога примећен је значајан раст преузимања те апликације, која се попела на друго место најскиданијих бесплатних апликација на Апп Стореу.

Присиљавање на скидање још једне апликације изазвало је револт међу корисницима Фацебоока, који су последњи пут пре две године морали да инсталирају Мессенгер како би наставили да комуницирају са пријатељима.



Б 92
фото: фацебоок

Коментари / 0

Оставите коментар