Ухапшен терориста који је планирао напад

Украјински граничари саопштили су данас да је на украјинско-пољској граници ухапшен француски држављанин који је носио експлозив и оружје за планирани напад у Француској.

Свијет 04.06.2016 | 15:30
Ухапшен терориста који је планирао напад

Француски држављанин /25/ ухапшен је крајем маја са арсеналом оружја и експлозива, укључујући ракетне бацаче и пушке "калашњиков".

Портпарол украјинских граничара Олег Слободјан потврдио је хапшење, додајући да се сада чека евентуални захтјев за изручење из Париза, објавила је медијска мрежа М6.

Званичници безбједности у Европи су у приправности након што су терористи убили 130 људи у Паризу у новембру прошле године, и терористичких напада у Бриселу у марту када је погинуло више од 30 људи.

САД упозориле су своје грађане почетком седмице на могуће даље нападе у Европи, рекавши да је међу "метама" шампионат у фудбалу УЕФА 2016. у Француској, који почиње наредне седмице.

Извор: СРНА

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

глупост

04.06.2016 15:06

Јој сто не волим хљеба преко погаце. Јос мало па це знат кад це који у wц да иде. Само збуњују и онако збуњени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То се каже

04.06.2016 18:12

Не могу на виљушку супе. Ја сам оротив Арапа. Међутим скоро ми се смучило кад је şофер Швеђанка гурнула замотану скоро преко метар. Напала сам је вербално. Замотана зна 100 ријечи. Било ју је страх демократичне Швеђанке. Лов је свугдје не само у Француској. Арапи полуде с времена на вријеме. Јое и то ти је Америка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

05.06.2016 02:17

Извући све информације и кожу одерати

ОДГОВОРИТЕ