Uhapšen terorista koji je planirao napad

Ukrajinski graničari saopštili su danas da je na ukrajinsko-poljskoj granici uhapšen francuski državljanin koji je nosio eksploziv i oružje za planirani napad u Francuskoj.

Svijet 04.06.2016 | 15:30
Uhapšen terorista koji je planirao napad

Francuski državljanin /25/ uhapšen je krajem maja sa arsenalom oružja i eksploziva, uključujući raketne bacače i puške "kalašnjikov".

Portparol ukrajinskih graničara Oleg Slobodjan potvrdio je hapšenje, dodajući da se sada čeka eventualni zahtjev za izručenje iz Pariza, objavila je medijska mreža M6.

Zvaničnici bezbjednosti u Evropi su u pripravnosti nakon što su teroristi ubili 130 ljudi u Parizu u novembru prošle godine, i terorističkih napada u Briselu u martu kada je poginulo više od 30 ljudi.

SAD upozorile su svoje građane početkom sedmice na moguće dalje napade u Evropi, rekavši da je među "metama" šampionat u fudbalu UEFA 2016. u Francuskoj, koji počinje naredne sedmice.

Izvor: SRNA

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

glupost

04.06.2016 15:06

Joj sto ne volim hljeba preko pogace. Jos malo pa ce znat kad ce koji u wc da ide. Samo zbunjuju i onako zbunjeni narod.

ODGOVORITE
Name

To se kaže

04.06.2016 18:12

Ne mogu na viljušku supe. Ja sam orotiv Arapa. Međutim skoro mi se smučilo kad je şofer Šveđanka gurnula zamotanu skoro preko metar. Napala sam je verbalno. Zamotana zna 100 riječi. Bilo ju je strah demokratične Šveđanke. Lov je svugdje ne samo u Francuskoj. Arapi polude s vremena na vrijeme. Joe i to ti je Amerika.

ODGOVORITE
Name

Kobac

05.06.2016 02:17

Izvući sve informacije i kožu oderati

ODGOVORITE