Леброн Џејмс пред финале: Клеј и Стеф?! Најбољи шутери икада!

Леброн Џејмс, прва звезда Кливленда и најдоминантнији кошаркаш данашњице, каже пред финале НБА лиге са Голден Стејтом да његов тим има план за титулу.

Кошарка 01.06.2016 | 21:40
Леброн Џејмс пред финале: Клеј и Стеф?! Најбољи шутери икада!

"Мислим да сви знају готово све о Вориорсима, али то апсолутно ништа не значи. И даље морате да дате све од себе како бисте их зауставили, што је невероватно тежак задатак. Они су добро подмазана машина, са сјајним тренером и великим бројем феноменалних појединаца. Очекује нас прави изазов, а ми морамо да будемо спремни за њега.

Велико финале најјаче лиге света почиње у ноћи између четвртка и петка (03.00) у Оукленду, а биће то реприза финала из прошле сезоне у ком су Вориорси славили 4-2 у победама, али са две огромне разлике – 'Краљ' ће сада имати помоћ Кајрија Ирвинга и Кевина Лава.

"Шутирају екстремно добро – Клеј и Стеф су вероватно два најбоља шутера икада, ако не икада онда тренутно сигурно. Оно што је специфично јесте да код већине тих шутева не можете да урадите готово ништа. Сјајан напад побеђује исту такву одбрану увек", сматра Џејмс, "Морамо да из обуздамо, да их притиснемо од првог минута... Тога смо сви свесни. Цела лига је тога свесна. С друге стране, имамо свој план ког морамо да се придржавамо и да верујемо у њега".

Тим из Охаја нешто одморнији улази у финалну серију, пошто је окршај против Торонто Репторса решио у шест мечева, док су Вориорси тек после преокрета избацили Оклахома Сити Тандере (4-3).

Коментари / 0

Оставите коментар