''Бомба'' пред финале Лиге шампиона: Преговарају Реал и Левандовски!

Уговор на шест година, плата 25.000.000 евра!!! Шта ће рећи Бајерн?!

Фудбал 28.05.2016 | 16:00
''Бомба'' пред финале Лиге шампиона: Преговарају Реал и Левандовски!

Јесте Бајерн велики клуб, али и од њега има већи. А у тај већи хоће да иде - Роберт Левандовски.

Таман што су Баварци целом свету показали како се ради у прелазном року, пошто су пре његовог почетка довели Рената Санчеса из Бенфике и Борусијиног капитена Матса Хумелса, суочавају се са могућношћу да изгубе првог стрелца екипе.Левандовски је мета Реал Мадрида. Не само да је мета, него се на његовом трансфер у Шпанију увелико ради.

„Реал нас је контактирао пре неколико седмица, саслушали смо све што су Мадриђани имали да кажу и о томе смо обавестили у челнике Бајерна“, потврдио је у изјави за реномирани Шпигел Цезари Кучарски, менаџер пољског нападача.

Сам Левандовски жели да промени средину. Што је, донекле, и разумљиво. Провео је шест година у немачкој и рачунајући сва такмичења дао 170 голова на 194 сусрета у дресовима Борусије из Дортмунда и Бајерна.

„Шест година сам у Немачкој, освојио сам све што сам могао. Понекад помислим да ли има смисла тражити нови изазов“, оставио је Пољак простор за договор не желећи да увреди навијаче Бајерна.

Мада, као и много пута досад, емоције ће играти тек споредну улогу. Главна је одређена за новац. Реал Мадрид нуди помало невероватних - ал’ тако пишу Немци, па ваљда знају - 25.000.000 евра годишње плате Роберту Левандовском. То је скоро три пута више него што зарађује на Алијанц арени, где сваке године из касе узме по 9.000.000 евра.

Реалов план је да са са Левандовским потпише уговор на шест година, с тим што, кад се договори са играчем, следи тежи део посла. Убеђибвање са челницима Бајерна. Засад се само зна да не постоји излазна клаузула у уговору који Роберта везује до 2019. године, па ће Баварци покушати да добију што је више новца могуће.

И све то у предвечерје финала Лиге шампиона у коме Реал јури 11. титулу првака Европе против Атлетика.

Случајност?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар