Анастасија пјевала пратеће вокале Цеци

Певачица на новом албуму сарађивала са ћерком: У студију сам је питала да ли хоће да проба да пева и пристала је. Испало је феноменално.

Забава 25.05.2016 | 12:17
Анастасија пјевала пратеће вокале Цеци

ФОЛК звезда Цеца Ражнатовић увелико припрема нови студијски албум, а све пратеће вокале отпевала јој је ћерка Анастасија, која данас слави пунолетство. Певачица се у једној телевизијској емисији похвалила колико је њена наследница талентована за певање.

- Анастасија ми је отпевала пратеће вокале за све песме на албуму - рекла је Цеца, која је у последње време све обавезе подредила гала прослави ћеркиног 18. рођендана. - Биле смо заједно у студију, ја сам певала своје, а онда сам је питала да ли хоће да проба и пристала је. Била је вредна и испало је феноменално. Ћерка ми је врло талентована.

Анастасијино пунолетство је недељама главна тема таблоида. Очекује се да ће гламурозној прослави у хотелу "Хајат" присуствовати 300 званица, а на окупу ће бити цела естрада. На журку неће моћи да се уђе без позивнице, која је уједно пропусница за рођенданско славље. Будући да се без Цециних хитова не може замислити ниједно славље, њене песме биће и у среду увече на репертоару. Слављеница ништа није препустила случају, пажљиво је бирала тоалету, па ће, наводно, носити две хаљине.

Новости

фото: инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар