Северина снима спот у Кебином дворишту

Ко је ова плавуша испред Кебине куће, питале су се комшије, а и наша екипа, али тек кад смо мало боље погледали испоставило се - Северина!

Забава 12.05.2016 | 08:22
Северина снима спот у Кебином дворишту

А када је она нас спазила, није јој било право...

Северина се баш потрудила да се добро маскира и да неке кадрове новог спота сними инкогнито, али тешко је сакрити се кад си дива! Севка је изазвала праву пометњу на Бежанијској коси испред куће свог свекра Драгана Којића Кебе. Камермани, стилисткиња и Северина у минићу несвакидашњи су призор у мирној улици.

Папарацо „Блица” ухватио је певачицу док снима кадрове за нови видео-спот у дворишту куће, али и испред улазне капије.

Иако је Севе позирала пред камерама, нико од комшија је није препознао на прву лопту јер се добро маскирала. Ретку су били пролазници који су испод плаве перике препознали супругу Кебиног сина Игора Којића. Они су брже-боље вадили мобилне телефоне и сликали се са популарном певачицом.

- Северина је снимање покушала да сакрије од јавности и да на миру сними нови спот иако је фановима најавила да је снимање албума у току. Сигурно је била баш нерасположена кад је видела вашу екипу испред куће - каже за „Блиц” извор близак хрватској певачици.

А да је ово тачно, и сами смо се уверили: када нас је угледала, Северина је просто скочила! Али касно, фотографије су већ урађене и на њима се види да Северини није било свеједно што смо је ухватили на делу. Певачица је прво покушала да се сакрије иза аута којим је дошла њена екипа, а онда је ушла у возило, где се сакрила од нашег објектива.

Екипа „Блица” је од њеног менаџера Томице Петровића покушала да сазна детаље око новог спота, али он није желео да даје изјаве.

КЕБА ВЕЖБА И ЏОГИРА МАСКИРАН

А у исто време док је снајка Северина снимала спот, из куће је излетео Драган Којић Кеба у фул опреми за трчање: качкет, тренерка, наочаре за сунце...

- Одох ја да трчим, не знам ја ништа о овом снимању... Пријатно - кратко је рекао у пролазу.

Блиц

фото:РАС Србија

Коментари / 0

Оставите коментар