Severina snima spot u Kebinom dvorištu

Ko je ova plavuša ispred Kebine kuće, pitale su se komšije, a i naša ekipa, ali tek kad smo malo bolje pogledali ispostavilo se - Severina!

Zabava 12.05.2016 | 08:22
Severina snima spot u Kebinom dvorištu

A kada je ona nas spazila, nije joj bilo pravo...

Severina se baš potrudila da se dobro maskira i da neke kadrove novog spota snimi inkognito, ali teško je sakriti se kad si diva! Sevka je izazvala pravu pometnju na Bežanijskoj kosi ispred kuće svog svekra Dragana Kojića Kebe. Kamermani, stilistkinja i Severina u miniću nesvakidašnji su prizor u mirnoj ulici.

Paparaco „Blica” uhvatio je pevačicu dok snima kadrove za novi video-spot u dvorištu kuće, ali i ispred ulazne kapije.

Iako je Seve pozirala pred kamerama, niko od komšija je nije prepoznao na prvu loptu jer se dobro maskirala. Retku su bili prolaznici koji su ispod plave perike prepoznali suprugu Kebinog sina Igora Kojića. Oni su brže-bolje vadili mobilne telefone i slikali se sa popularnom pevačicom.

- Severina je snimanje pokušala da sakrije od javnosti i da na miru snimi novi spot iako je fanovima najavila da je snimanje albuma u toku. Sigurno je bila baš neraspoložena kad je videla vašu ekipu ispred kuće - kaže za „Blic” izvor blizak hrvatskoj pevačici.

A da je ovo tačno, i sami smo se uverili: kada nas je ugledala, Severina je prosto skočila! Ali kasno, fotografije su već urađene i na njima se vidi da Severini nije bilo svejedno što smo je uhvatili na delu. Pevačica je prvo pokušala da se sakrije iza auta kojim je došla njena ekipa, a onda je ušla u vozilo, gde se sakrila od našeg objektiva.

Ekipa „Blica” je od njenog menadžera Tomice Petrovića pokušala da sazna detalje oko novog spota, ali on nije želeo da daje izjave.

KEBA VEŽBA I DŽOGIRA MASKIRAN

A u isto vreme dok je snajka Severina snimala spot, iz kuće je izleteo Dragan Kojić Keba u ful opremi za trčanje: kačket, trenerka, naočare za sunce...

- Odoh ja da trčim, ne znam ja ništa o ovom snimanju... Prijatno - kratko je rekao u prolazu.

Blic

foto:RAS Srbija

Komentari / 0

Ostavite komentar