Сарајево: Пронађен скелет код школе

Радници Кантоналног јавног комуналног предузећа "Рад" Сарајево пронашли су људски скелет између зграде Средње медицинске школе "Језеро" и атлетске стазе поред сарајевског Факултета спорта и физичког васпитања.

Босна и Херцеговина 08.05.2016 | 14:43
Сарајево: Пронађен скелет код школе

О скелету, који је јуче пронађен приликом чишћења и сјече ниског растиња у близини школе, обавијештен је МУП Кантона Сарајево, који је потврдио да је ријеч о лобањи и двије кости за које, како су рекли, постоји вјероватноћа да су људског поријекла.

О догађају су обавијештени дежурни тужиоци Кантоналног тужилаштва у Сарајеву и Тужилаштва БиХ који су издали налог за обезбјеђење мјеста проналаска скелетних остатака.

Из Кантоналног тужилаштва речено је Срни да је овај случај преузело Тужилаштво БиХ и да ће јавност бити обавијештена по окончању њиховог посла.

У Тужилаштву БиХ нико се није јављао на телефонске позиве.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Лија

08.05.2016 13:46

Нема мјеста у Сарајевским парковима да у току рата нису скривени остатци убијених Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја сарајево

08.05.2016 15:00

Лијо , прво није јос ни потврдјено јесу људске а друго откуд знас ције су ??

Name

xx

08.05.2016 14:08

Тако је лијо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Маја

08.05.2016 19:13

Мицо моја, ако ништа, добро прочитам па коментаришем. Ради се о људском скелету, како и сама вијест каже.Овоме додај, да се у току 1992 године, одређен број убистава Срба догодио управо у близини поменутих локалитета, што са великим процентом сигурности указује на ратни злочин.Нормално је да то не могу тврдити са 100% сигурности. Уосталом, много што-шта знам о догађајима у Сарајеву, на почетку 1992 године, јер сам у том граду рођен, живио и радио на озбиљним безбједносним пословима. Уживај у буди срећна у мом родном граду из којег сам протјеран, а на сву срећу нисам завршио у неком од паркова, као поменути несрећник.

ОДГОВОРИТЕ