Бразил отвара парк на тему секса

Земља карневала и оскудно одевених играчица планира да отвори још ‘врелије’ место за туристе – забавни парк на тему секса у Сао Паолу.

Путовања 05.05.2016 | 15:56
Бразил отвара парк на тему секса

Нова туристичка атракција зваће се Еротикаленд, а изградња парка требало би да буде приведена крају 2018. године.

Туристи ће током обиласка моћи да виде аутиће у облику пениса, 7Д биоскоп са вибрирајућим колима, нудистички базен, секси игралиште са тобоганом и ‘воз ужитка’ којим ће управљати го-го играли и играчице.

У кафићима ће бити служени афродизијаци, а кабине на великом точку ће бити обложене специјалном фолијом захваљујући којој ће посетиоци моћи да уживају у погледу тако да само не буду виђени.

Међутим, компанија у чијем се власништву парк налази саопштила је да је секс на овом месту изричито забрањен.

Ипак, нису сви одушевљени новостима – планови за изградњу парка наишли су на велику осуду јавности и бројних група које као главни аргумент истичу да не желе да град стекне лош углед и постане познат као ‘престоница секса’.

Мауро Мората, један од дизајнера парка, одговорио је да Еротикаленд ‘свакако неће бити место за калуђерице, али њени творци такође немају у плану да стварају Содому и Гомору’.

Уколико гости буду желели да игру у парку ‘узнесу на виши ниво’, на располагању ће им стајати оближњи мотел којим управља иста компанија.

Цена улазнице процењује се на 100 долара по особи.

Они који су за нешто смернију и јефтинију варијанту могу прошетати парком "Јеју Лове Ланд" у Јужној Кореји, који је прилично познат у свету.

Б 92

 

Коментари / 0

Оставите коментар