Угљевичанин шампион БиХ у бодибилдингу

Игор Јевтић из Угљевика првак је БиХ у једној од најпопуларнијих бодибилдинг категорија, Мен пхyсиqуе категорији.

Босна и Херцеговина 25.04.2016 | 18:25
Угљевичанин шампион БиХ у бодибилдингу

Првенство Босне и Херцеговине у бодибилдингу одржано је по седамнаести пут, а овога пута центар дешавања била је Спортска дворана у Сарајеву, на чијој бини се појавила већина такмичара који спадају у сами врх БиХ, када је у питању овај све популарнији спорт.

Такмичари су били разврстани у 12 категорија, а на крају су присутни гледаоци били у прилици видјети и окршаје најбољих у апсолутној категорији.

Шампион у Мен пхyсиqуе категорији, тренутно најпопуларнијој категорији у свијету фитнеса, постао је Угљевичанин Игор Јевтић.

„Ово је категорија у којој се оцјењује апсолутно све од имиџа, лица, тјелесних пропорција: уског струка, ширине рамена, тена коже, позирања. Конкуренција је била јака, узевши у обзир да се неки такмичар такмиче већ пар година и напредовали су у овој категорији, каже за ИнфоБијељина фитнесс инструктор Игор Јевтић.

Овом титулом Јевтић је остварио пласман и учешће на Европском првенству које ће се одржати од 4 - 8. маја у Санта Сусана у Шпанији.

Извор: Инфо БН

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈСО

25.04.2016 17:19

Све је то на хемији и стероидима, нема ту ниста лијепо.А

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

25.04.2016 20:02

Теско ти је то овде Игоре презентират и од тога зивјет. Овде иде ракија,сланина,цварци,цевапи,сницла... Познајем лицно пар људи који зиве од те врсте спорта ал у Америци ,Енглеској и Сведској.

ОДГОВОРИТЕ